Sunday, October 10, 2010

Tiel, Leiden, Nijmegen en Bilthoven

We racen wat af. Kilometer voor kilometer herontdekken we Nederland in het najaar. En kilometer voor kilometer hebben we denk ik nu alle wegopbrekingen en de afgesloten A2 nu mogen meemaken! Natuurlijk met de bijbehorende files!

Tiel:
Op bezoek bij Lody. Ze ligt al weken plat op bed vanwege een hernia dus hoog tijd om even op bezoek te gaan. We hebben heerlijk bijgepraat en we hebben Jacques ook weer ontmoet. Als Lody moe werd ging ze weer plat op de bank maar al met al ging het best goed met haar. Gelukkig maar. En wat leuk is, de plannen voor een volgende vakantie aan HK zijn alweer besproken!

Leiden:
Vrijdagavond zaten we in de auto naar Leiden. Op bezoek bij Simone en Ron. En het kwam ook zo uit dat Laurens zijn verjaardag vierde. Simone had een heerlijke rijsttafel gekookt en de pavlova mocht er wezen! Jammer dat ik al zo vol zat, hihi. Hele gezellige avond gehad!

Nijmegen:
Zaterdag eerst naar Nijmegen. Chiel had nieuwe kleren nodig en ik wilde kilozakken koffiebonen inslaan bij de V&D. De reden dat Chiel in Nijmegen gaat shoppen i.p.v. HongKong is dat hij hier zijn maat noemt, de spullen uit de rekken worden getrokken en dat het gelijk past! Hebben we nog niet mee mogen maken in HK! De winkel in en een half uur later is alles gepast en afgerekend. Nog een kopje koffie bij de V&D en weer terug naar huis.

Bilthoven:
Zaterdagmiddag werden we namelijk verwacht in Bilthoven. Op bezoek bij onze klant! Super gezellige avond gehad en we zijn zelfs per trein (!) naar Utrecht gegaan om daar een hapje te eten en een drankje te drinken onder de Domtoren. Het weer werkte echt mee, het was een prachtige nazomerdag!

En straks komt Remy naar ons toe. 13 Oktober is hij jarig en vandaag gaan we lekker uit eten om dat alvast te vieren. Ben benieuwd wat hij van ons cadeautje vind...



Have a nice day!

2 comments:

Arlene said...

Nou nou jullie doorkruizen ons landje in hoog tempo!
Als je maar geniet van alles!

Lody said...

Het was heerlijk om jullie bij mij thuis te ontvangen. Vond het echt super gezellig. Mijn hernia heeft af en toe grillige reacties. Soms denk ik wauw, zo gaat ie goed en dan.... (heb vrijdag praktisch de hele middag en avond op bed doorgebracht, alleen helaas!)

Tot snel

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails