Sunday, May 22, 2011

Het weekend

Dit weekend valt het weer ietsjes tegen. Het regent en onweert. Op zich wel lekker maar al je plannen vallen in duigen. Het is dus een rustig weekend geworden.

*Vrijdagavond happie gegeten met Jos. Hij was weer terug uit China en zijn week verliep met obstakels. Om een voorbeeldje of 2 te noemen: Een leverancier wilde de goederen wel uit laden maar niet in de container zetten. En hij wilde geld pinnen en schoof zijn pasje niet in het gleufje waarvoor het bedoeld is, maar erachter! Dus de pas viel achter in de pinautomaat en hij had nog steeds geen geld! Ach, daarentegen heeft hij op z'n Chinees gratis telefoontoestellen geregeld bij de provider, dus heel veel medelijden hadden we niet met hem.

* Zaterdag overdag hebben Chiel en ik eerst boodschappen gedaan bij ons in de K11. Alles naar huis gebracht en toen moesten we eigenlijk nog even naar de Citysuper omdat de K11 niet de yoghurt verkoopt die ik graag wilde hebben. Net op het moment dat we naar buiten wilden gaan, kwam de regen met bakken naar beneden vallen! Nou die yoghurt komt een andere keer dan wel en we hebben gehangen op de bank. Filmpje gekeken, af en toe in slaap gevallen. Perfecte zaterdag dus!

*Zaterdagavond zijn we een hapje gaan eten met Jos en Jaap. Jaap is only the lonely omdat Mickey nog in NL is. Met z'n allen de taxi in op weg naar SoHo. Onze taxichauffeur was het niet helemaal. Kots en kots misselijk werden bij hem in de taxi. Hij reed, zoals wij dat noemen, pulserend. Gas, remmen, gas, remmen. Vreselijk. Volgens de mannen was hij waarschijnlijk ook een testrijder voor stuurkolommen want hij ging hoekend door de bochten en zelfs als er geen bochten waren, maakte hij bochten. Zo leuk vond hij het. En door de spanning liet hij zachte scheetjes zodat de taxi in no time was gevuld met van die heerlijke dampen! Je begrijpt hoe blij wij waren om uit de taxi te mogen toen we voor het restaurant stopten.

 

Weer lekker Italiaans gegeten, wijntje erbij, bijgepraat en gelachen. En dat allemaal op het overdekte terrasje terwijl het nog steeds regende. Het was heel gezellig en we hebben dan ook lang nagetafeld. Na het eten zijn we nog naar Wanchai gegaan waar Jesse met 3 klanten in Sticky Fingers stond. Gezellig! Het is echt eeuwen geleden geweest dat we daar aan een biertje stonden. Leuk gezelschap, lekkere muziek en niet overvol. Jaap hield het een uurtje vol. Zijn jetlag was nog niet helemaal over en daarom ging hij eerder naar huis. Wij hebben het trouwens ook niet laat gemaakt. Om half 2 waren we thuis.

* Zondag overdag was het de bedoeling dat de heren zouden gaan hard lopen. Om 10 uur. En net op dat moment begon het weer te onweren en te regenen. Jos en Chiel probeerden Jesse nog te bereiken om af te zeggen maar helaas nam hij z'n telefoon niet op. Er zat dus niets anders op voor de heren om naar de afgesproken plek te gaan en alsnog een stukje te gaan hardlopen. Afspraak = afspraak. Chiel kwam als een verlopen kat terug van lopen. Drijfnat! En het is nu half 2 en de lucht is donkergrijs en het waait en regent. Jammer. We gaan maar weer bankhangen vandaag.

* Vanavond komen Jos en Jesse langs om te eten. Friet, appelmoes en kroketten!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails