Thursday, May 19, 2011

Layout & Lay down!

Hoog tijd voor een ander achtergrondje had ik zo gedacht. En het is in 1 keer goed gegaan. Ik bedoel, het is niet moeilijk om zo'n achtergrondje te creëren maar ik ben als de dood dat als ik dan eindelijk op die knop druk 'apply to blog' alles gelijk zwart wordt.

Gisteren ben ik maar eens naar Stanley afgereisd. Beetje neuzen, beetje rondlopen, colaatje drinken op het terras. Al zeg ik zelf, ik was bijzonder gezellig bezig zo in m'n eentje.

Wat verrassend was dat er veel Nederlanders rondliepen. 2 Bus ladingen vol! Vreemd hoor om zo ver van huis het gevoel te hebben dat ik op een willekeurige markt ergens in NL rond liep. Maar ik ben niet voor niks naar Stanley afgereisd. Ik heb nog een leuke tankini gescoord voor straks op Phuket (YEAH!!!) en een nieuwe linnen blouse gekocht en ik heb 2 Egyptische mannen geholpen om bloesjes te kopen voor hun vrouw. Ik stond naast ze in een winkeltje en vervolgens begonnen ze steeds te vragen of ik die blouse leuk vond, of deze..., of deze...We hebben enorm gelachen en deze mannen scoren straks punten thuis!

Phuket...volgens mij heb ik het nog niet verteld, maar Chiel en ik gaan eind juni voor 6 dagen naar Phuket. Lekker niets doen. We hebben zo'n package deal van Cathay Pacific geboekt. Dat wil zeggen je koopt een vlucht plus hotel.

Nou was dat hotel wat wij op het oog hadden werkelijk een plaatje! Gevolg, vol geboekt!
Het heeft me heel wat puzzelen en 2 dagen gekost en op een gegeven moment gooide ik de handdoek in de ring. Dan kon ik wel in het hotel maar niet in het vliegtuig, of wel in het vliegtuig maar niet in het hotel. Maar na 1 dag kwam het verlossende woord van Cathay. Alles was geboekt! Helaas niet in het weekend wat wij op het oog hadden maar 2 weekendjes later. Who cares! Over een goede maand lig ik voor mijn huisje met privé zwembadje! En heel misschien neem ik zelfs wel een massage....

4 comments:

Familie Grolle said...

Moooooooi. Loes heeft nu al zin in woensdag.
Groetjes

miss honeybee said...

Ik ook! ;-)

Yvon said...

Joh, wat zijn nu 2 dagen om te zoeken naar hét vakantie adres;-)) Na 2 weken gaan we hier pas twijfelen hoor;-)) Nou hebben wij uiteraard wel wat andere wensen met 4 honden en 7 mensen!
Heerlijk vooruitzicht hoor!!!! Ga er helemaal van genieten, dat hebben jullie meer dan verdiend!!
Liefs, Yvon

miss honeybee said...

Ik heb ook aan jullie gedacht! ;-)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails