Monday, May 16, 2011

Live voetbal

Hoe gaaf is dat! Ajax kijken in Hong Kong. Live!

Er waren plannen gemaakt voor het eten. We zouden een hapje gaan eten om half 8 en daarna thuis naar het voetballen kijken. Totdat ik een smsje kreeg van Jesse. "Of we kunnen een pizza halen en voor de tv zitten..' Maar omdat we net de dag ervoren met de bijna voltallige familie Grolle aan de pizza hadden gezeten, leek het mij beter om wat anders klaar te maken. Lasagne werd besloten. Salade erbij, flesjes cola voor Jesse gehaald en toen was het 7 uur...

Met z'n armen vol met toetjes van Paul Lafayet stuiterde Jesse naar binnen. Dat ik low-fat had gekookt had totaal geen enkele waarde meer! Een doos vol met macarons, hij had maar gelijk van elke smaak die er bestond wat meegenomen, 3 appeltaartjes en 3 grote macarons, gevuld met panna cotta en frambozen en rozensiroop, werden op de tafel neergezet. "Zo, ik kon niet kiezen!'

We hebben heerlijk gesmuld van het eten plus toetjes met koffie toen we kant en klaar voor de buis zaten. Wat was het spannend! Vooral toen Twente eigenlijk in de eerste minuut een enorme kans kreeg om gelijk te scoren!

We hebben zitten juichen op de bank, Jos verveeld met talloze nutteloze smsjes en genoten van een avondje voetbal met een uitslag waar we op hoopten. Ajax is kampioen!

3 comments:

Mickey said...

kijk, dat van ajax is best leuk hoor, maar het verhaal van de macaron met framboos en ROOS! is natuurlijk veel beter nieuws :-))

miss honeybee said...

Ik moest ook gelijk aan jou denken! ;-)

Lody said...

Het zal de familie Voogd niet zijn, eten, eten en nogmaals heerlijk eten. Maar AJAX heerlijk hè, KAMPIOENEN...
Eindelijk komt alles weer goed.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails