Tuesday, August 21, 2007

Arlene's verjaardag



Vanmorgen kwam ons jarig jobje rond 10 uur binnen. Natuurlijk gelijk gefeliciteerd en haar cadeautje gegeven. Een lekker luchtje van Jean Paul Gaultier. Lekker aan de koffie en toen was het tijd voor Stanley Market!

Vorige keer zijn we daar niet geweest en het was een schot in de roos. Ze vond het helemaal geweldig. Ook de trip er naar toe was leuk. Je volgt de weg langs de kust en je gaat door de bergen. Het lijkt net het Gardameer!

Op de markt aangekomen was het al opvallend druk met jonge amerikanen. En wat bleek? Het grootste vliegdekschip ter wereld, The Nimitz, had Hong Kong aangedaan. Samen met nog 4 andere u.s.schepen.

Chiel die naar het nederlands consulaat moest om zijn 4e nieuwe paspoort aan te vragen in 3 jaar, had het ook al gemerkt van de "marines". Normaal gesproken is Wanchai nog in diepe rust zo in de morgenuurtjes, maar vandaag waren alle Lady-bars al open! En ze waren niet pusherig, ze hadden het druk genoeg! 5000 mariniers die met z'n allen ineens in Wanchai staan! Het was happy-hour voor de dames. "zeg maar nee, dan krijg je er twee!" Hihi...

Enfin, wij over de markt, lekker koffie gedronken met een gebakje, meer geshopt, tas erbij gekocht voor alle cadeautjes, ik heb nog schoenen gekocht, weer aan de koffie en een broodje, weer geshopt, de supermarkt in voor vers brood, foto's gemaakt en toen de taxi weer in naar huis. Ik zeg het wel snel maar we waren toch de hele middag onder de pannen!


Toen we thuis kwamen, heb ik Arlene een koffer van mij gegeven. Ik gebruik hem niet en dat koffertje van Arlene, is niet meer van deze eeuw. D'eruit dat ding en deze kan je tenminste rollen. Bijkomend voordeel is dat er heel veel in kan. En volgens mij heeft ze de extra space wel nodig. Morgen gaan we naar Mongkok, hihi.

Om half zeven zijn we naar Discovery Bay vertrokken om de verjaardag verder te vieren met Bram, Kamilla en Anisah. Daar hebben we geen pekingeend gegeten (komt morgen!) maar aan de fish and chips en de hamburgers. We zaten heerlijk op een terrasje aan het water. En omdat Arlene vandaag jarig was, werd er vuurwerk afgestoken bij DisneyLand! Gaaf wah!

Toen we aan het dessert begonnen, bleek dat Bram, Kamilla en Anisah voor Arlene een BirthDay Ice Cake, hadden gekocht. Zo lief! Kompleet met kaarsje! En Happy Birthday!

We hebben nog een drankje genomen en daarna weer terug op de ferry. Met "Michael Schumacher" achter het stuur in de taxi, was het een sneltripje en we zijn net terug. Arlene ging gelijk naar haar hotelkamer. En toen wij boven kwamen werd er gebeld door Arlene: "Als je straks op je blog bent, wil je dan iedereen ontzettend bedanken voor de emailtjes, e-cards en telefoontjes voor mijn verjaardag?"

Dus bij deze mensen, allemaal hardstikke bedankt!

1 comment:

elly_veleke said...

Hallo Arlene,
Ik zie dat je een hele fijne verjaardag hebt gehad met een verjaardagstaart en vuurwerk.
Iets om op terug te kijken!
De foto's en filmpjes zijn erg leuk.
Ans complimenten! Je schrijft het allemaal heel leuk en duidelijk op.
Groetjes uit Harderwijk

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails