Monday, August 13, 2007

De nieuwe TV!



Eindelijk werd er aangebeld. "Mistel Michael?" "Yeah, that's me" "We bling TV!"
YEAH! Chiel was helemaal happy. Hij heeft er de hele dag met smart op gewacht en rond half 8 werd dan eindelijk de TV afgeleverd. Eerst door een mannetje die de TV kwam brengen en 5 minuten later stonden er 3 man die de TV kwamen installeren. Zo'n 37 inch tv is in de winkel niet zo groot, maar als die dan eenmaal op je kastje staat, is het eigenlijk best wel een bakbeest. Morgen gaan we achter een mannetje aan die hem aan de muur kan hangen.

Het nieuwe speeltje had ook "ambi-light". Ik hoor jullie denken "wat is dat dan?" Nou dat zijn lampjes die aan de zijkant van de TV zitten en die de kleur van de achtergrond van het beeldscherm aannemen. "De Ultieme Kijkervaring!" om in dezelfde woorden te spreken als Philips. Erg grappig.

We hebben gelijk naar "Monsters" gekeken die erbij geleverd werd. Leuke film trouwens. Halverwege de film liep Remy het huis in. Die hadden we niet verwacht! Morgen pas maar wij hadden het allemaal fout. Remy kwam om 19.30 aan. Hij heeft een leuke tijd gehad in Singapore.

En ik heb vandaag een nieuwe muis voor de PC gekocht. Een hele leuke!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails