Friday, August 17, 2007

BAH...ik haat afscheid nemen...

Gisteravond hebben we nog een afscheidsfeestje gehad met onze chinese vrienden. Lekker gegeten en daar bij Mes Amis aan de cocktails. Buy One, Get One. Ik heb dus alle smaakjes geprobeerd, hihi.

Van Rain, die vroeger werkte bij Tommy Hilfiger maar nu ook voor andere merken de kwaliteitscontrole doet, kregen ze alle vier een enorme tas met samples. Vesten, truien, mutsen, handschoenen, t-shirts, de hele mikmak. En allemaal van Tommy!


Vanmorgen om 7.15 hebben we Remy weg gebracht naar Kowloon Station Airport Express Train. Je kan daar gelijk inchecken en op de trein stappen en dan ben je in 20 minuten op het vliegveld. Remy zag tegen de reis op. Van HK naar Helsinki, dan 6 uur wachten en dan door naar Amsterdam. Bij het inchecken bleek dat de vlucht overboekt was. Nou da's dan fijn...maar gelukkig heeft FinAir hem overgezet naar KLM en toen kon hij rechtstreeks naar Amsterdam!


Toen om 3.30 naar het vliegveld om Arlene op te halen! Gezellig. Arlene heeft een goede reis gehad. Ze zat in het middenpad en had 3 stoelen voor haar alleen. Ze kon plat liggen en heeft goed geslapen. Ze zag er ook verbazend fris uit. We hebben met z'n allen gegeten bij Koh-I-Nor en daarna koffie gedronken bij ons thuis. Maar aan de foto te zien, toch nog last van jetlag, hihi.

en toen was het tijd om Ben, Linn en Martijn weg te brengen.

Anisah heeft nog een paar uur met Ben doorgebracht en ze zag er pips uit. Net als Ben. Hij had buikpijn en was vreselijk zenuwachtig voor het aankomend afscheid. Beneden bij de flat moesten ze echt afscheid nemen en niemand hield het droog. Anisah huilen, Ben huilen, Ans huilen....gedver gedver.... ik denk dat ze elkaar wel weer zien.
Wij met z'n allen in de taxi met een chauffeur die de naam chauffeur eigenlijk niet mag dragen. Maar goed na een paar spannende momenten " moet ik deze afslag hebben?!... nee toch niet..., of wel?!... toch maar niet...! zijn we toch op het vliegveld aangekomen.

Wij naar British Airways om in te checken.

Bleek dat ze niet met z'n 3-en naast elkaar konden zitten maar verspreid over het hele vliegtuig zaten...hmmmm...
Toen bleek vervolgens dat je maar 1 stuk bagage mag inchecken?! Wat? Ja British Airways heeft besloten dat je maar 1 koffer mag meenemen van 23 kilo. 2 Koffers van ieder 10 kilo mag dus niet! Wat een onzin zeg!!!

En je mag maar 1 stuk handbagage meenemen. Dus geen laptoptas en een tasje met je paspoort en zo. Maar alles moet in 1 tas! Dat hebben ze zelf helemaal verzonnen. Zijn ze ook nog trots op!
Dus alles uitpakken, weer inpakken, handbagage opnieuw inpakken, laptops in de rugzak, spullen passen dus niet meer, o ja je mag ook geen pen meenemen want daar kan je iemand wel mee doodsteken, en gevolg is dat we weer met een tas zijn thuisgekomen die we weer mogen opsturen. Wat een bagger maatschappij is dat zeg!

Na alle opwinding, moesten ze dan toch eindelijk door de douane. Linn huilen, Ans huilen, de jongens met een brok in hun keel. Nee afscheid nemen SUCKS!
Maar we hebben wel een geweldige tijd gehad met ze. En het was heerlijk om ze te verwennen. En nu zitten we alleen op de bank. Met een colaatje. Maar niet voor lang.
Want morgen om 10.30 staat Arlene weer op de stoep. En das ook heel gezellig!

1 comment:

elly_veleke said...

Hallo Arlene,
Fijn dat je goed bent gearriveerd. Wat een bof zeg, 3 stoelen naast elkaar en dan lekker kunnen slapen.
Je bent een bofkont!
Groetjes,
Elly Veleke

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails