Thursday, August 30, 2007

Niets, Nada, Noppes

Vandaag heb ik de hele dag helemaal NIETS gedaan! Heerlijk! Beetje hangen op de bank, beetje weg doezelen en een boekje lezen o ja en de rest van de bonnetjes in excell gezet voor Chiel.

Chiel kwam lekker op tijd thuis en we hebben met ons 2-tjes bij Wildfire gegeten. Pasta met kreeft! De obers van Wildfire waren ook verbaasd. "Only 2 persons?", vroegen ze. Ja ze zijn allemaal weg. Gelukkig kwamen ze gelijk met de Amerettofles op de proppen. Drankje van 't huis. Kijk en daarom gaan we daar graag naar toe!

Ik zag net een comment van Pim en de mailtjes van Jos. Jammer dat we er niet bij konden zijn in Antwerpen. We hebben jullie al veel te lang niet gezien mannen! Maar wie weet straks in november, toch? Ik hou de rates al in de gaten voor het Mariott Pim, hihi!

Vandaag was ook een beetje zielige dag voor Linn. Martijn is vanavond vertrokken naar Zuid-Afrika. Hij gaat voor 5 maanden stage lopen in Cape-town. Geweldige kans en een enorme ervaring maar wel een beetje saai voor Linnepin. We hebben met beiden gebeld en ze waren allebei een beetje onder de indruk van het vertrek maar in december zien ze elkaar weer voor een korte vakantie.

3 comments:

Anonymous said...

als jullie in november in nederland zijn indein er tijd voor is zien we je graag een keertje in hardenberg

jan en jantina

Anonymous said...

He Linnepin, was dat nou laat ie je zomaar 5 maandjes in de steek?? Poeh, zeg. Nou als d'r iets is je belt maar naar Leiderdorp hoor.

Dikke kus

Simone

Anonymous said...

Geniet lekker van je rust Ans, ik zit nog na te genieten en hen net het webalbum op mijn fotoboekblog gezet en op hyves.
Het is hier wel ineens koud hoor en o ja de cadeautjes vallen allemaal in goede aarde.
liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails