Sunday, August 26, 2007

Luie zondag

De afgelopen weken eisen langzaam maar zeker hun tol. Ik ben kapot. Ik ben 's avonds zo moe dat ik niet kan slapen en overdag heb ik moeite om mezelf vooruit te slepen.

Gelukkig had Arlene zin om vandaag niets te doen! Jippie! Dat komt goed uit. Na het ontbijt zou ze naar boven komen en dan zouden we aan het zwembad gaan liggen. Ik had al handdoekjes op de stoelen gelegd bij het zwembad (we blijven wel nederlanders natuurlijk!) en ik was er helemaal klaar voor.

Arlene aan het ontbijt in haar hotel op het terras.

Toen kwam Chiel thuis en er werd toch wel van mij verwacht dat ik 's middags met de klanten mee zou gaan. Helaas. Weg middagje niets doen. Maar goed, Arlene bleef bij het zwembad en ze had de sleutel van de flat en ik ben met Chiel en de klanten naar de Peak gegaan en de avenue of stars.

Ze waren helemaal onder de indruk. Vonden het geweldig leuk dat we ze wat van HongKOng hadden laten zien. Ach, daar doe je het voor toch? Ze wilden om 8 uur de lichtshow nog zien en daarna zouden we met z'n allen gaan eten.
We zijn net terug van eten op Knutsfort Terrace en een drankje in een pub. Het was weer heerlijk.

Op de terugweg zagen we allemaal eten en drinken op de straat staan. Huh?! Jazeker. Het festival van de Hungry Ghosts is nog in volle gang. Iedereen geeft de geesten te eten en te drinken omdat ze neer dalen op de aarde. Volgende week gaan ze weer de hemel in en daar blijven ze dan voor een heel jaar zitten.
Eten, drinken en wierook op de stoep em op de straat voor de geesten.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails