Wednesday, August 29, 2007

Weer alleen...


Das effe wennen. Niemand meer die op me wacht. Behalve Chiel dan maar die is de hele dag aan het werk! Maar eerst waren de kids in huis vanaf 7 juli en aansluitend kwam Arlene. Ik ben zo'n 2 maanden niet alleen thuis geweest!

Vanmorgen heb ik eerst enorm uitgeslapen en in m'n pyamaatje op de bank gehangen en op m'n dooie akkertje, ontbeten en tv gekeken.

Rond 2 uur vanmiddag, vond ik dat ik me toch wel onder de douche moest hijsen en eens iets moest gaan doen. En dat heb ik maar gedaan.

Slaapkamers uitgesopt, badkamers een grote beurt gegeven, de stofzuiger door het huis gehaald en de boel aan kant gemaakt. En weet je wat nou zo vreemd is? Er is niemand in huis die alles weer van z'n plek haalt!
Straks als Chiel thuis komt gaan we ergens eten. Ik ben het huis nog niet uitgeweest dus boodschappen heb ik nog niet gedaan. Dat komt morgen.
En Andy en Marrie, heel veel sterkte voor morgen en overmorgen. We denken aan jullie! Dikke kus van ons.

3 comments:

Anonymous said...

Hoi Ans, heb je de controle weer overgenomen, eindelijk weer eigen baas! Nee da's flauw het zal best wel wennen zijn als je bijna 2 maanden lang mensen over de vloer hebt gehad. Nou veel sterkte en als je je verveeld, dan mailen of bellen we.

Veel liefs,
Lody

Anonymous said...

Dag Ans,

We hebbben aan je gedacht in Antwerpen! Het was merkbaar anders....
Veel groeten aan Chiel,

Bye,
pim

Anonymous said...

Misschien ben je toch niet zo heel lang alleen............



X
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails