Monday, August 27, 2007

High Tea


De voorlaatste dag van Arlene's vakantie is aangebroken. Morgenavond vliegt ze alweer terug naar Amsterdam via Zurich. Het gaat wel erg snel voorbij hoor.
Maar goed, we wilden toch wel iets speciaals doen op deze dag. Dus op naar het Peninsula Hotel.
Voor de mensen die geen idee waar we het over hebben, dit is HET hotel in Hong Kong waar de koloniale sfeer als een deken over je heen valt. Hier liep de high society, hier werd je verwelkomd door een picolo met zo'n wit hoedje en handschoentjes, hier dronken de britten hun thee! De lobby ziet er nog steeds uit als toen het geopend werd. Groots en de kelners hebben nog steeds het koloniale uniform aan met hun onberispelijk witte jasje.
En hier kan je opgehaald worden van het vliegveld in een Rolls Royce! Een kamer heb je voor zo'n 550 euro per nacht in het laag seizoen.


We hebben een high tea besteld. Compleet met tafelzilver, engelse thee en scones. Het was heerlijk! En Arlene en ik voelden ons als filmsterren. Hihi.
We hebben wat geshopt, gehangen op de bank, rond gekeken in Ocean Terminal en vanavond hebben we met Jesse gegeten bij de mexicaan en de avond besloten met een drankje bij de cubaan. Even onder ons gezegd en gezwegen, die jongen maakt wat mee! We beschouwen hem nu officieel als "Bangkok-deskundige!"
Morgenochtend gaan we alvast de koffer inchecken bij de In Town Check In van het vliegveld, misschien nog wat laatste dingetjes kopen en dan gaat Arlene morgenavond echt weg. Het was hardstikke gezellig en we gaan haar missen. Wie weet komt ze nog een keer.

3 comments:

Anonymous said...

Beste Ans en Chiel en natuurlijk lieve Arlene,
We willen jullie bedanken voor de leuke reisverhaaltjes,fotos en filmpjes waardoor we elke avond zelf een beetje op vakantie waren.
Hartelijk bedankt hiervoor,en Arlene nu weer snel naar huis komen want we beginnen jou toch wel erg te missen.
vanuit een "zonnig"Nunspeet groeten we jullie Martin,Hennie en Maaike .

Anonymous said...

GOeie reis en geniet nog maar effies.

Simone

Anonymous said...

Hoi Leentje,

Een hele goede reis en tot gauw. Je hebt toch weer een machtige vakantie gehad. En zoals je buurtjes al zeiden, daar hebben we toch ook weer mooi een graantje van meegepikt. Ans dat heb je weer mooi gedaan meid.

Veel liefs en dikke knuffel,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails