Sunday, August 12, 2007

...cause I'm easy....easy like a saturdaymorning....

Een hele luie zaterdag was het vandaag. Eerst maar eens flink uitgeslapen. Na die Karaoke avond (lees nacht!) was dat wel nodig.

Rond 12 uur zijn Linn en ik maar weer gaan shoppen voor spijkerbroeken. Deze keer ging het helemaal goed. Linn is goed geslaagd en heeft maar liefst 3 broeken gescoord.
Toen we thuis kwamen, zaten de mannen voor de tv naar Be Cool te kijken en was er bar weinig uit hun handen gekomen. De enige die nog iets van leven vertoonde was Martijn. Hij is nog gaan sporten.



Het luie zweet eruit...

Linn lag ineens te slapen op de bank en ondergetekende ging ook maar heel even op bed liggen. 3 uurtjes slaap is best wel weinig....zeker als je steeds met de haarborstel in de hand wakker wordt omdat je aan het zingen bent...

Vanavond was het weer ouderwets gezellig. We hebben gegeten met Anisah en haar ouders die vandaag in HK waren aangekomen om haar laatste week in HK gezamelijk door te brengen. En natuurlijk met "Brammie" en Kamilla. Het Indiaas restaurant waar alles Halal is klaar gemaakt viel in de smaak en we zitten dus nu nog uit te buiken op de bank. Voor de TV. Waar voetbal op staat. Hoe nederlands is dat?!


De ouders van Anisah

Een hoogtepuntje van de avond was toch wel dat Jesse weer in town was. Hij zag groen van de jetlag want deze keer kwam hij uit Vancouver. Maar morgen gaat hij weer naar Guangzhou. Het moet wel leuk blijven natuurlijk!


Daar is die weer!

We hebben nog een drankje genomen op de Avenue of Stars. Leuk voor de ouders van Anisah. Die liepen ook gelijk rond om foto's te maken. "So nice lah!"

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails