Thursday, August 16, 2007

De laatste dag...

Tis donderdag. Iedereen is nog in diepe rust, behalve Chiel dan, hij is alweer aan het werk. Gisteravond hebben de jongens naar Ajax gekeken op de pc.
Ze begonnen om half drie 's nachts dus rond 5 uur was het afgelopen. Al die moeite om Ajax te kunnen zien en dan verliezen ze nog!!!

Vandaag is een luie dag en misschien nog even de laatste dingetjes halen, die ze mee willen nemen. Een dagje Macao is best vermoeiend dus ik denk dat er niet zo veel gaat gebeuren. Behalve bij Ben dan. Vandaag probeert hij nog zo veel mogelijk tijd door te brengen met Anisah.

Morgenochtend om 9.30 vertrekt Remy. Bleh.... en Ben, Linn en Martijn vliegen om 00.30 'snachts. Bah bah.....je raakt zo gewend aan een huis vol...

Maar het leuke nieuws is weer dat morgenmiddag Arlene op het vliegveld staat! Yeah!!! Gezellig. Ben dus niet gelijk in m'n eentje.
Nou Arlene, een hele goede reis en tot morgenmiddag!! Oh Arlene, kan je mergpijpjes meebrengen???

2 comments:

Anonymous said...

Hoi Ans, je bestelling gaat zo in de koffer!Heb er heel veel zin in,vandaag nog even huis stofzuigen,was draaien en om 15.30 uur word ik opgehaald doot Travel Taxi.Dan gaat de grote reis beginnen.Gister de hele dag telefoontjes gehad van familie en vrienden om me een goede vakantie toe te wensen dus dat moet goed komen!
Tot morgen!Arlene

Anonymous said...

Hoi Ans,

Ja zo gaat dat, zo heb je een huis vol en zo ben je weer alleen, maar inderdaad, dan staat Arleen op de stoep, gezellig. Wens jullie veel plezier en ben stiekum wel een beetje jaloers hoor. Natuurlijk alle kids een heel goede reis en Ben sterkte met het afscheid.
liefs en dikke knuffel,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails