Tuesday, August 07, 2007

Stilte voor de storm?

Het is stil in huis. Iedereen ligt nog te slapen en lieve Chiel is aan het werk in Shenzhen. Gisteren bleef hij thuis werken en na 1 week vakantie had hij slechts 129 emails te beantwoorden. Van het weekend gaat het kantoor verhuizen. Ze knapten alweer uit hun jasje dus zijn ze op zoek gegaan naar een groter kantoor. Naar het schijnt hebben ze nu een prachtig kantoor met meer ruimte en een moderne layout. Ben erg benieuwd.

Ben zit al op de boot naar DB. Hij gaat naar Anisah. Ze hebben nog 1 weekje samen en dan gaat Anisah weer naar Singapore en Ben natuurlijk naar NL. Gisteren zijn ze naar de film geweest en vandaag wilden ze naar het zwembad op DB. Ben benieuwd of dat nog lukt want het weer is NAADJE!!!

We hebben sinds we thuis zijn gekomen, regen, donder en bliksem gehad en wat ik net zag op het nieuws komt er een typhoon over Taiwan en daar krijgen wij een staartje van mee. Lekker.

Eens kijken of ik de kids vandaag voor 12 uur het bed uit kan trommelen zodat we buiten de deur kunnen lunchen. Linn voelde zich gisteren helemaal niet lekker. Verkouden, rillerig en hoofdpijn. Vandaag nog maar wat paracetamolletjes kopen...

En ik kreeg net van Arlene haar vluchtschema binnen. Ze komt op 17 augustus en blijft tot 28 augustus. Leuk! We hebben in het hotel voor ons een kamer voor haar geboekt. Lekker dicht bij huis dus!
Maar op dit moment is het stil in huis.... en de laatste was zit in de wasmachine!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails