Sunday, February 17, 2008

Allemaal over de streep!


Before...


After....


Ik ben weer beretrots! Chiel, Jos, Jesse en Annet hebben vanmorgen vroeg om 7 uur de halve marathon gelopen en gehaald! En dat niet alleen, ze hebben het in een nog betere tijd gedaan dan volgend jaar! Een kwartier eerder!!

De eerlijkheid gebied om te zeggen dat we Pim erg gemist hebben. We hebben zijn voorbereiding gemist, zijn congee (rijstpap), zijn pleisters over de tere lichaamsdelen, zijn perfecte voorbereidde stoelgang. Volgend jaar wel Pim?

En we hebben natuurlijk ook de mobiele eenheid Plasman gemist. De ouders van Jesse stonden vorig jaar langs de route om door te geven waar de mannen ongeveer liepen. Helaas door familie omstandigheden konden ze er niet bij zijn.


Als eerste kwam Annet over de streep! We hadden niet anders verwacht, want ik denk dat Annet de enige was in de groep die serieus getraind heeft. De mannen hebben het de laatste maanden niet of nauwelijks gedaan.


Gevolgd door broerlief Jos! Hier stond hij te poseren voor mij en te wachten op Chiel en Jesse om vervolgens bij de finish volledig op zijn plaatje te vallen. Oeps. Hij had het opstapje even niet gezien! Maar er is geen schade aan lijf en ledematen en hij was zeker niet de enige die het opstapje over het hoofd had gezien.


Als een goed geoliede machine kwamen Chiel en Jesse samen over de streep. Jesse moedigde het publiek aan om te schreeuwen en dat lukte! Ze zagen er allemaal stukken beter uit toen ze over de streep kwamen dan vorig jaar. En leuk om te weten is dat Chiel geen extra bananen nodig had die Jesse ergens moest jatten.
Dit is het bagage-afhaal station. Tienduizenden tassen met persoonlijke items lagen klaar achter de finish. Ik moet zeggen dat dit jaar alles helemaal strak geregeld was. Waarschijnlijk ook omdat de finish was in Victoria Parc in Causewaybay. We konden nu de renners zien aankomen en er was ruimte om rond te lopen en iedereen te kunnen zien finishen. Veel beter!


En toch vertrouwden we het niet helemaal met Jos. Weinig getraind en weer als eerste man van de groep over de streep komen...we hebben hem vanmorgen aan het ontbijt aan een inhalator zien zitten met onbekende inhoud, dus dat kon maar 1 ding zijn: DOPING!


Als je gisteren had gezien hoe ziek Annet eruit zag dan had je nooit kunnen denken dat ze de streep zou halen. Chris, haar chinese collega, heeft vanmorgen met een sms-je afgezegd om 7 uur. "I don't feel well", tjonge wat een watje! Neem een voorbeeld aan Annet Chris!

Allemaal van harte!! Ik ben weer trots en ik weet zeker dat in NL een paar trotse ouders zitten!

6 comments:

Anonymous said...

Jeetje mineetje!! Had nooit verwacht dat iedereen over de streep zou komen ( heel eerlijk gezegd ), en zelfs een kwartier eerder dan vorig jaar... The hell with training... Echt, ben helemaal trots op alle mannen en vooral op Annet (GIRLPOWER), ze is alle mannen voor...!!! Volgend jaar binnen de twee uur dan maar? Misschien moet ik ook maar eens gaan trainen voor de halve marathon...

Groetjes.
Irma

Arlene said...

Goed gedaan allemaal, ik was ook een beetje bang voor Chiel na zo'n vakantie meteen de marathon,maar geweldig gedaan!!

Anonymous said...

we zijn zeker trots op annet en jos maar ook zeker op chiel en jesse.we hadden er niet op gerekend dat annet het zou halen vanwege de blessure maar de sportieve karakter en doorzettingsvermogen van de beide ouders met het fietsen komt bij annet nu ook boven en ik denk ndat het bij jos net zo is dat zie bij hem bij het fietsen mij even terecht zetten op de bergen in frankrijk

he kanjers tpo

annet tot donderdag


pa en ma

simone said...

DAME en HEREN,

Wat een mooi resultaat, het doet me inderdaad goed te zien dat Chiel er niet zo bij liep als vorig jaar op de foto's te zien was, misschien was dit wel het gebrek aan Congee (weet nu weer hoe het heette) ,maar wel de stevige pannekoeken vanmorgen!!!

Goed gedaan hoor!!

Simone en fam.

Yvon said...

Wat een prima prestatie van alle vier!!
En dan ook nog eens een stuk sneller dan vorig jaar;-)
Petje af voor jullie, dame en heren!!

Groetjes, Mari en Yvon

Anonymous said...

Hoi Ans,
wil je nog even bedanken voor het super ontbijt voor de marathon en de aanmoedigingen. Dit heeft zeker geholpen. De avond ervoor zag ik het toch ook even niet zo zitten moet ik zeggen :-).

Ik ben in ieder geval blij dat ik het gehaald heb. Het was een superleuke ervaring. Eerlijk gezegd natuurlijk ook een beetje teleurgesteld omdat ik zo super getraind heb en maar 3 minuten eerder finishde dan de ongetrainde heren. Aan de hoge luchtvochtigheid of temperatuur kon dat niet liggen. ha ha.

Bedankt voor alles !!

Groetjes Annet

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails