Sunday, February 24, 2008

Irma!


Gistermorgen ging de deurbel op 7B en wat denk je? Staan Irma en Jos voor de deur! Helemaal leuk! Natuurlijk gelijk aan de koffie met een stroopwafel, weer lekker bijgepraat en 's avonds zijn we gaan eten bij de Dirty Duck met z'n 4-tjes.

Toen we binnen kwamen vertelde het personeel van de Dirty Duck ons gelijk, dat Jesse had afgebeld. Hij had een tafel voor 3 man gereserveerd voor zaterdag, maar hij moest afzeggen. Te druk. Ze vonden het allemaal erg jammer dat hij niet kwam!

Dat is toch niet te filmen dat het personeel van een restaurantje precies weet waar Jesse uithangt? Dat hij tegenwoordig is afgestapt van de Watermelon/Passionfruit drink, maar dat hij de laatste tijd alleen maar Mango-lassi besteld???


We hebben heerlijk indisch gegeten! Echt zalig maar heel veel. Veel te veel. We namen de rijsttafel (op advies van Jesse!) en hij had helemaal gelijk. Zaaaaalig! Alleen zo'n beetje op de helft van de 15 gangen, zaten we echt mutje vol en kon er echt niets meer bij!

Er stond nog wel een schaaltje met wat komkommer en pepertjes in het zuur. Bij ons lagen de pepertjes nog steeds in het bakje...zegt de serveerster..."very nice and not spicy, you try..." Dus Chiel stopt zo'n ding gelijk in z'n mond en de vlammen sloegen hem uit!
Moraal van het verhaal: Geloof nooit een indische dame die zegt dat zo'n pepertje niet heet is!


Daarna hebben we nog een drankje genomen bij X-perience en toen naar huis. Irma zag er nog indrukwekkend fris uit, maar schijn kan bedriegen. We zaten in een taxi die bekant was omgebouwd tot 2de huis met een hele gezellige chauffeur. We hebben vreselijk gelachen met hem.

En vandaag zijn we op zoek gegaan naar beits. Paul heeft voor mij een voetenbankje gemaakt zodat je nu lekker kan zitten in het raamkozijn en dat bankje moest nog gebeitst worden. Het ziet er nu strak uit, al zeg ik het zelf.

En Chiel kan nu eindelijk wireless printen.
Hij heeft al 3 dagen onafgebroken geprobeert om dat ding aan de gang te krijgen wat dus niet lukte. Komt Jos binnen om te vragen om een schroevedraaier, zegt Chiel ...Goh Jos...hoe krijg ik dat ding aan de praat...
Jos kijkt, drukt op 2 knoppen en TADA...rolt er een printje uit!
Je had dat hoofd van Chiel moeten zien!

Verder is Chiel bezig geweest om zijn mountainbike in te pakken om op te sturen aan Mari. Hij komt er echt aan Mari maar we wachten nu op Jesse om een steeksleutel te vragen! De pedalen moeten eraf en dat lukt niet zonder steeksleutel. Vandaar.

2 comments:

Anonymous said...

Jeetje Ans, sta ik altijd zo verrot op foto's? Ongelooflijk, doet me geen goed zo'n vliegreis.. Heb je geen soft focus op je camera of zo??

Hmmmm, niet echt goed voor mijn zelfbeeld... :)

tot morgen..

Yvon said...

Beits, printers en steeksleutels...Het is maar goed dat jullie niet de enige Nederlanders zijn in HK;-))
Maar die fiets die komt wel hoor, Mari kan mij altijd nog achterop nemen als ie wil fietsen samen;-)
Och erm....

Groetjes, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails