Monday, February 25, 2008

Hier is ze dan zonder jetlag!


Ok...ik kreeg commentaar op mijn foto die ik had gemaakt van Irma. Kijk ik kan daar natuurlijk helemaal niets aan doen dat ze er bescheten uitzag! Dat ze bijna 2 dagen wakker is geweest. Dat ze slechts 2 uurtjes had weg gedommeld in het vliegtuig. En dat ze nog geen HK/NL-stekker had om haar haren te fohnen!
Deze foto daarentegen, heeft ze zelf gefotoshopt dus mocht ze daar commentaar op hebben, dan kan ik er ECHT helemaal niets aan doen!

Vandaag hebben we een MEGA sessie shoppen voltooid! Echt waar!

Eerst naar Mongkok, toen bleek dat ze nog NOOIT, ik herhaal NOOIT op de flowermarket en birdmarket was geweest!!! Hoe krijg je dat voor elkaar? Ik denk dat ze alle bezoek gelijk mee naar de Big Budha heeft gesleept en deze kleine marktjes helemaal over het hoofd heeft gezien. Maar goed, we hebben daar lekker rond gelopen en Irma heeft zoals het een echte toerist betaamd, foto's gemaakt van elk vogelkooitje die ze tegen kwam.

Daarna zijn we de fruit en kleding markt op gegaan om eens lekker veel en goedkoop te scoren! En het zal jullie niet verbazen...dat is gelukt! Winkeltje in, winkeltje uit. We waren zowat vergeten om eens lekker te lunchen. Maar ook dat is gelukt! Helemaal super.

Daarna de taxi in en op weg naar Causewaybay. Ook daar elke winkel van top tot teen uitgespit en bekeken, en toen was het 6 uur!

Ik lig nu uit te puffen en morgen gaan we weer op stap!

1 comment:

Anonymous said...

heeft irma extra koffer meegenomen als jullie zoveel gaan shoppen

jan reinders hardenberg

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails