Friday, February 15, 2008

We zijn weer terug!!!!


Vanmiddag zijn we met een vluchtje eerder uit Jakarta om 4 uur aangekomen in het koude Hong Kong. Tenminste als je dat vergelijkt met Indonesie.

Ik heb de afgelopen 2 uur alle foto's en filmpjes gedownload op de pc maar ik ga nu eerst even eten met Jos en zijn zus. Natuurlijk ga ik vanavond al aan de slag om alles te vertellen over mijn super reis!

Nog effe geduld!

5 comments:

Anonymous said...

Hoi Ans en Chiel, welkom thuis zal ik maar zeggen. Maar ben inderdaad erg nieuwsgierig naar jullie ervaringen en foto's.

groetjes,
Lody

simone said...

Inderdaad jongens welkom terug, we kunnen bijna niet wachten tot we de foto's en filmpjes hebben gezien en de verhalen gelezen.

Simone

ARLENE VOOGD said...

Gelukkig weer veilig thuis en net als mijn 2 zussen heel benieuwd naar alle avonturen!

Anonymous said...

gelukkig dat we weer een echte foto zien steeds maar tegen die twee apen aan te kijken is ook maar niks.we zien de foto,s en films tegemoet chiel klaar voor de marathon en goed getraind.we horen en zien de foto,s van de marathon wel

groetjes jan en jantins reinders

Anonymous said...

Hey lieve Ans!
Heb nog niet de tijd gehad om alles door te lezen, maar wel effe de filmpjes gezien... en de foto's.. Ziet er geweldig uit! Ben heel benieuwd naar al je verhalen. Heb zin om je snel te zien! Nog effe....en dan kunnen we weer bijkletsen en gezellige dingen doen...

Dikke kus,
een hollands meisje die haar kleertjes al aan het sorteren is...

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails