Tuesday, February 26, 2008

Nieuwe kozijnen


Het doet me deugd om te kunnen mede delen dat EINDELIJK ons huis is voorzien van nieuwe kozijnen! Het is niet te geloven dat na vele jaren, de rotte kozijnen zijn verwijderd op de boven verdieping en op de zolder!


De dakkapellen zijn vervangen, en overal zit nu dubbel glas in! Dat gaat schelen in onze jaarlijkse afrekening van de Nuon. Mijn grote vrienden!


Er is wel wat veranderd. Er kan nu maar 1 raam open ipv allebei. Dat scheelde aanzienlijk in de kosten en eigenlijk ziet het er goed uit. Verder is alles nu van kunststof en dubbelglas. Dat scheelt en nu hoeft Chiel niet meer in de vakantie's de trap op om de gaten te stoppen en te verven.
Op de beneden verdieping was alles al vervangen voor kunststof en dubbel glas door de vorige eigenaar. Als ik heel eerlijk ben vind ik houten kozijnen wel mooier, maar dit is super onderhoudsarm en in ieder geval is het hele huis nu hetzelfde. Staat veel beter!

Verder wil ik de kids en Yvon en Mari bedanken voor het babysitten tijdens de renovatie! Bij deze: Bedankt! En we zijn super trots!

4 comments:

simone said...

Looking good!!!

ARLENE VOOGD said...

Gaaf hoor, wat kan je blij zijn he,als zoiets ook weer voor elkaar is!liefs

Yvon said...

Graag gedaan, hoor!!
En in het echt ziet 't er nog mooier uit dan op de foto's;-))

Groetjes, Yvon

Anonymous said...

chiel zit er isolatieglas in uit china of via ton romeijn.
ik persoonlijk vindt kunststof ook niet leuk als kozijnen het leeft niet zoals hout
maar als je niet graag mag schilderen is het gemakkelijk.
Ans namens jantina bedankt voor de leuke kado als het warm weer wordt zal ze het gaan gebruiken.annet heeft het vanmiddag gebracht ze had nog wel pijntjes van de marathon aan de voetn

groetjes jan en jantina

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails