Friday, July 25, 2008

Au!

Laat ik beginnen te vertellen dat het superheet is hier in HK! Echt sidderend heet! Als je niet oppast blijf je gewoon met je slippertjes aan het asfalt hangen. Je loopt naar buiten en je bent klef aan alle kanten, je transpireert je een ongeluk en het zweet op plekken waarvan je niet wist, dat je daar kon transpireren!

Dus vanmorgen waren we gewoon niet vooruit te branden. We hebben lekker kalm aan gedaan. Chiel was al lekker druk aan het werk aan de achtertafel toen ik wakker werd. Het werk gaat natuurlijk gewoon door!

Rond een uurtje of 12 zijn we naar de Avenue of Stars gegaan en hebben we daar een hamburgertje gegeten in de schaduw en vol in de airco! Daarna is Chiel weer naar huis gegaan en zijn Linn, Ben en ik per taxi naar Elements gegaan. Er moest weer geshopt worden. Linn krijgt voor haar verjaardag van ons een nieuwe telefoon, dus vooronderzoek was een noodzaak!
Nou zijn de criteria best makkelijk voor Linn. Het moet "pink" zijn of met "glimmertjes" dus... Chiel heeft nog vreselijk geprobeerd om haar een i-phone aan te smeren maar nee... die is niet verkrijgbaar in rose! Is het niet een lekker kind die dochter van mij? T'is net haar moeder!
In ieder geval hebben we een hele middag geshopt in de airco. Heerlijk.

Bij thuis komst was het voor Chiel inmiddels ook weekend geworden. We zijn naar de Koreaanse BBQ gegaan. Daarna nog wat winkels afgelopen tot aan Jordan en terug, verschillende telefoonwinkeltjes ingelopen. Toen naar huis. Nog een paar drankjes genomen bij onze buurman de "A-club". Heerlijk tentje. Gezellig en de muziek staat niet te hard.



Vervolgens naar huis. Zien we een gele Lamborgini de hoek om gaan. Zegt Ben:"Da's best lullig...heb je een mooie auto, wil je stoer zijn, blijkt dat er nog 2 Lamborgini's geparkeerd staan! Nou dan zou ik ook een stukje omrijden!" Echt ongelooflijk. 2 Knal oranje Lambo's in ons straatje!

Maar goed, eenmaal boven gaan Ben en Chiel tennissen op de Wii. Alles leuk. Geen gedoe. Tot Chiel ineens op de grond ligt! Is hij door z'n knie gegaan! De knie waar hij zijn kniebanden ooit van heeft gescheurd. Dat was even eng. Hij verging van de pijn, zweette zich gelijk een ongeluk en trilde over z'n hele lijf. De zak met erwten uit de vriezer gingen gelijk op z'n zere knie en langzaam maar zeker ging het beter. Ik wilde gelijk met hem naar het ziekenhuis maar volgens Chiel was dat niet nodig. Stronteigenwijs. Mannen...

Morgen komen 3 dames van kantoor naar HK. Ze hebben eindelijk een visum gekregen. Dus morgenavond gaan we met ze eten. Ben erg benieuwd hoe dit weekend gaat verlopen...

O ja, en Martijn is natuurlijk lekker aan het rondlummelen in Australie.
Zie hier het bewijs!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails