Tuesday, July 22, 2008

Ben is er ook!

Maandag hebben Linn en ik ons zelf vermaakt. Chiel moest naar China voor 2 dagen en wij hebben lekker samen gebadjast, om dit geweldige woord maar eens opnieuw te gebruiken.
Sushi gegeten, beetje geslapen en naar het zwembad geweest.

Daar kwamen we Irma ook nog tegen! Ze was alvast een beetje aan het voorbruinen voor Cambodja. Zij en Jos gaan daar donderdag voor 10 dagen backpacken. Weliswaar luxueus backpacken, van resort naar resort, maar houden we daar allemaal niet van? Ik wel in iedergeval!

's Avonds hebben Linn en ik Ben opgehaald van het vliegveld. Gezellig! Hij was eerst naar Singapore geweest om Anisah op te zoeken. Hij heeft een geweldige tijd daar gehad. Hij mocht bij de oma en ouders van Anisah in huis logeren!

Hij heeft alle moslimgebruiken meegemaakt, viel zelfs met z'n neus in de boter toen bleek dat het deze week "Bidweek" was, mocht eten met z'n handen, en hij was zelfs uitgenodigd door Anisah en haar ouders, om 3 dagen naar Maleisie te gaan. Naar een eilandje dat Tioman heet.
Hij heeft echt een supertijd gehad en het is nog niet over, want over 2 weken gaat hij daar weer 2 weken heen voordat hij naar NL afreist.


Enfin, hij kwam met zijn grote koffer door de gate en eenmaal thuis kwamen er kilo's rendang uit, meegegeven door Kamilla's moeder voor Kamilla en mij. Lief toch! Ik heb zelfs nog 2 tuniekblousen gekregen van haar tante.

Vandaag hebben we kalm aan gedaan. Eerst even een zwembroek kopen voor Ben. (Laten liggen op maleisie) een geheugenkaart voor Linn's fotocamera en toen naar het zwembad. Lekker bakken en onderdompelen. Zalig!

Chiel kwam rond 7 uur thuis en de rest van de week blijft hij in HK werken.
Net hebben we lekker Italiaans gegeten. Ben had wel even genoeg rijst gehad, hihi.

3 comments:

Anisah said...

Boo! wow, everyone looking good! wish i was there! :)

Anonymous said...

Wat heerlijk om bijna iedereen weer om je heen te hebben. Geniet er maar van.

groetjes,
Lody

simone said...

Heel, heel veel plezier met elkaar!!

Dikke kus
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails