Tuesday, July 08, 2008

Lek

Het is alweer dinsdag. Je knippert een keer met je ogen en er is weer een week om. Chiel gaat deze week woensdag, donderdag en vrijdag naar China. Kwam beter uit voor hem. En natuurlijk nog steeds niets gehoord van Ida...



Gisteren kwam ik thuis en toen bleek dat onze toilet/waterreservoir flink had gelekt. Er stond een laagje water door de hele badkamer! Lekker. Er is iemand gekomen van de Pinnacle, die heeft de waterleiding gesloten van het toilet en nu is er iemand erg druk in de weer in de badkamer.

Nu hij er toch is, heb ik gelijk alle lekkende dingen van het huis laten zien, hihi. Het andere toilet in de gastenbadkamer, zit een beetje los. Ik dacht al die tijd dat daar geen haast bij zat, maar toen ik hoorde van Jesse dat hij zijn toiletpot ineens in de hand vast hield, met alle gevolgen vandien, heb ik toch maar actie ondernomen.

De lucht die nou uit de badkamer komt, is niet bepaald een bloemenlucht. De toiletpot staat nu naast het gat. Als hij klaar is moeten we maar gelijk uit lunchen gaan en alle ramen open zetten.

Verder lekt er nog een aansluiting van de airco. Het druppelt van het plafond in de badkamer langs de muur. Dat kleine chinese mannetje, hing net met z'n kleine beentjes uit het systeemplafond, maar het lek is gedicht! Hij ging even weg, kwam terug met een trapje en een pot witsel. Lek is dicht en gelijk mooit bijgewerkt! Perfectomento!

En dan het weer... regen, onweer, bliksem, wind...bah bah

1 comment:

simone said...

Wat een gedoe allemaal met die potten, bij ons op het werk is een structurele fout ontdekt in de riolering en dus moeten we als we "moeten"bij de buren. Lekker makkelijk, maar goed bij jou is het verholpen gelukkig. Oh was de overstroming of verstopping van vorig jaar dan misschien ook niet door mij :)??? Het weer is niet zo heel verschillend, hebben net een hagelbui met onweer e.d. gehad

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails