Friday, July 18, 2008

Klein beetje last van jetlag

Toen we gisteren eenmaal thuis waren, heeft Linn eerst even een uurtje op bed gelegen. Ze was helemaal kapot, alhoewel de vlucht prima was verlopen! Voor het eerst in al die jaren hadden Martijn en Linn een rechtstreekse vlucht naar Hong Kong! Kost een paar centen maar dan heb je ook wat!

's Middags hebben we gegeten bij Jackie Chan's Sushi restaurant. En daarna zijn Linn en ik allebei in slaap gevallen op de bank. Hihi. Een kopje thee en een halve spekkoek later, zijn we naar het zwembad gegaan. Lekker een beetje geplonsd en dat hielp enorm in het wakker worden en vooral blijven!

's Avonds naar Wildfire voor een pizzaatje. We kregen nog bericht van Martijn dat hij om 7 uur was geland in Sidney. Hij blijft daar een maand om te backpacken en komt 15 augustus tot 25 augustus naar Hong Kong toe en vervolgens vliegen hij en Linn weer samen naar NL.
En toen ben ik als een blok in slaap gevallen om 10 uur! Heb verder niets meer gehoord tot vanmorgen 8 uur. Daar knapt een mens van op, zeker als je al maanden last hebt van slapeloosheid. Linn werd vanmorgen om 10 uur wakker.

Kreeg ook net een bericht van Ben. Hij komt hier maandagavond aan om 7.30. Gezellig. Vandaag gaan Anisah, haar zus en haar vader en Ben naar Maleisie toe voor 2 dagen. Bofkont.
Het gaat hardstikke goed daar. Ben is al aardig opgenomen in de familie hihi.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails