Thursday, July 03, 2008

Online naar de supermarkt


De laatste keer in NL heb een boodschappentrolley gekocht en meegenomen als handbagage. Een hele mooie rose van de Blokker! Beetje opgepimd met bloemetjes zodat het er wat gezelliger uitziet. Helemaal goed.
Die trolley's hier zijn ten eerste een stuk lager. Helemaal gemaakt op de lengte van de chinesen, en ten tweede knappen de wieltjes eronder uit als de trolley vol zit! Schiet niet op dus.

Voor de dagelijkse boodschappen red ik me aardig met de trolley. Maar voor die zware dingen en onhandige verpakkingen heb ik het nu helemaal gevonden! Ik ga tegenwoordig 1 keer per maand online bij de Park'nShop! Na een tip van Cynthia, ben ik eens voorzichtig gaan kijken wat ze allemaal voor mij konden betekenen, en het is helemaal geweldig!

Wat een uitvinding is dat! Je zit lekker in de airco achter je pc-tje en de hele supermarkt staat tot je beschikking. Ik bestel vooral het zware spul daar. Bier, wijn, cola en dozen vol met kleine flesjes water. Familieverpakkingen met waspoeder en toiletpapier en ze komen het de volgende dag thuis bezorgen! Ik hoef niet eens een creditcard te gebruiken, gewoon cash aan de deur!

Ze bellen je de dag van bezorgen keurig op om door te geven hoe laat ze er zijn. En als ik iets besteld heb b.v. wasverzachter met de geur van jasmijn en helaas is die uitverkocht, dan bellen ze op om te vragen of ze ook wasverzachter mogen meenemen met de geur van bamboe! Geweldig toch?

Soms maak je zelf een vergissing. De laatste keer bestelde ik blikjes Coca Cola Light. Ik heb maar een kleine koelkast en die passen er keurig in. Vandaar. Ik dacht dus dat ik 12 blikjes had gekocht en bij aankomst bleek dat ik 1 doos van 36 blikjes had besteld! Nou ja. 't Komt wel op, da's het probleem niet, t'is alleen de ruimte die het in beslag neemt.

Je hebt geen idee hoe lekker dat is, dat je de koelkast vol hebt staan met lekker koud water en sinaasappelsap en dat je geen lange armen hebt van het slepen met dat spul door de drukke straten van Hong Kong en dat je niet uitgedroogd bent na het boodschappen doen van de hitte!

Morgen komen ze weer! Jippie!!

2 comments:

simone said...

Wat een uitvinding zeg!! Gister hadden we hier zeg maar een "Hongkong"dag: Warm plm 31 gr. hoge lucht vochtigheid, dus..... Jij kent het wel!!!
Maarre je boodschappentrolley is die toevallig fuchsia-roze??
Heb dan dezelfde en inderdaad ook erg gepimpt met bloemetjes!!

Arlene said...

wat een decadentie zeg....maar wel heel erg makkelijk.
En die boodschappen trolleys ach ze zijn lekker makkelijk en eerst wilde ik er niet aan ben toch nog niet 65+ maar het gemak is groot!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails