Sunday, July 20, 2008

Bowling competitie en Jesse's verjaardag!

We zijn flink bezig geweest! Het heeft wat energie gekost maar we hebben ontzettend gelachen en heel veel plezier gehad. Het begon op vrijdagavond...

Vrijdagavond om half negen werden we verwacht in huize De Haas op de 13e verdieping. Een heuse Wii-bowling competitie was georganiseerd door Michael en Cynthia. Hapjes, drankjes en een spelcomputer stonden klaar. Niemand had gegeten vanwege drukte en wat mis-communicatie, dus het eerste wijntje kwam flink hard aan!

De mannen tegen de vrouwen. Winnaars van beide tegen elkaar en de verliezers tegen elkaar. Ik moet zeggen dat ik geen idee meer heb wie er nou wat gewonnen heeft, maar we hebben lol gehad voor tien! Cynthia en Diana vlogen zowat door de tv heen op hun supersnelle bowling-sokken en de katten van Cynthia hadden het best zwaar! Steeds als ze ergens net rustig zaten, werden ze weer aan de kant geduwd, voor hun eigen bestwil! Je wil als kat echt geen super fanatieke bowler op je staart krijgen natuurlijk.

Wij zijn rond een uurtje of 1, geloof ik, naar huis gegaan. Jos ging al vroeger want hij moest om 7 uur al naar het vliegveld om Irma op te halen. Ik durf echt niet te zeggen hoe laat de anderen naar huis zijn gegaan, want de dames wilden kostte wat het kost, nog allerlei onzinnige wedstrijden spelen. Kon best wel eens heel laat zijn geworden daar.

Vandaag, zaterdag dus, stond in het teken van Jesse's verjaardag. En voor het eerst mochten we z'n verjaardag vieren! Jippie! Elk jaar verzon hij wel weer een smoes om z'n verjaardag niet te vieren maar dit jaar hadden we het heft in eigen hand genomen!

We zijn wezen eten bij, hoe kan het ook anders, de Dirty Duck! Sate en Nasi Goreng en een verjaardagstaart toe! Daarna zijn we naar de CEO Neway Karaoke gegaan in Causewaybay. Helemaal goed! Gezongen totdat we schor waren. En we hebben een politie-inval meegemaakt!

Tijdens het zingen ging ineens de tv op "zwart" met daarop "Police" in grote letters! Geen muziek meer, dus zijn de rokers onder ons maar naar buiten gegaan om een sigaretje te roken. En daarna mochten we niet meer naar binnen! We mochten pas terug als de politie vertrokken was!

Helaas wisten de achterblijvers dit niet, dus Jesse kwam polshoogte nemen. We konden hem nog net vertellen dat hij op de trap moest blijven staan, omdat hij anders niet terug mocht naar de rest van de achterblijvers. We hebben nog "happy Birthday" gezongen toen hij op de trap stond. Heel zachtjes want het personeel van de karaoke shop werd er een beetje zenuwachtig van, hihi.

De politie vertrok en wij mochten weer door lopen. Nog een laatste liedje en toen zijn we naar All Night Long gegaan. Bram en Kamilla trokken het niet meer en zijn naar huis gegaan, maar wij hebben de naam van die tent eer aangedaan! Annie kwam ook nog even naar All Night Long, en Jesse trok de flessen met champie open!

We hebben gedanst, gezongen, gelachen en genoten van Al's danskunsten. Hij heeft heel veel chinese vrienden gemaakt daar! Met open mond en volle aanbidding keken ze toe.

Jos en Irma gingen iets vroeger naar huis omdat Irma kapot was van de jetlag.
Om half vier liepen we naar huis, maar niet voordat we visballen in curry saus hadden gegeten!
Echt een geweldige avond gehad! Het was weer ouderwets gezellig!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails