Thursday, July 31, 2008

Het Nederlands Olympisch Elftal! 2-0


Onze mannen zijn in Hong Kong! Nog sterker...ze slapen in het Royal Garden Hotel aan Modyroad, 5 minuten lopen van ons huis! Je kan wel stellen dat ze deze week onze achterburen zijn!!

In eerste instantie zouden we a.s.zaterdagavond met Cynthia en Michael en Al en Diana, naar het HongKong Stadium gaan, om Nederland te zien voetballen tegen Ivoor Kust. Maar omdat Linn jarig is zaterdag, had Rain een spelletjesavond georganiseerd met de daarbijbehorende BBQ en moesten we afzeggen.

Maar vanavond speelde het elftal tegen Kameroen. Ook leuk! Dus we zijn met z'n 4-tjes en Chrystal die de verleiding niet kon weerstaan om dat nederlandse sfeertje te proeven, naar het voetballen gegaan. Ze had zelfs een oranje jurk en slippers aan!!

Het was echt lachen. We hebben Babel, Makaay en Foppe van dichtbij kunnen aanschouwen. En het moet gezegd worden; die nederlanders kunnen echt wel een feestje bouwen!

De eerste helft was vrij tam. Er gebeurde niet zoveel. Maar de tweede helft was stukken leuker. En 2 doelpunten van Babel en Makaay! De tribune met een handjevol nederlanders die lawaai maakten voor een heel stadium, maakte veel goed. En om heel eerlijk te zijn, ik vond Kameroen beter.

Toen we het stadium uitliepen, liepen naast ons wat jongens uit Kameroen. We hebben elkaar de hand geschud en zij zeiden dat hun elftal de energie bewaarden voor de Olympische Spelen!
Ze namen het wel sportief op!

Ik denk dat we van de week "onze jongens" nog wel tegen komen ergens in Hong Kong. De avenue of stars hebben ze al gehad.

1 comment:

Arlene said...

Hoi, moet nog even tijd nemen om alle "gemiste"blogs te lezen maar ik ben weer thuis,een mooie ,leuke maar ook vermoeiende vakantie gehad en zit zo vol gestopt met cultuur dat ik nu even voor tijden genoeg heb van kerken etc.
Geniet lekker met elkaar daar,ziet er allemaal heel leuk uit!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails