Thursday, July 24, 2008

Shoppen


Vandaag hebben we geshopt! Ondanks het superhete weer en de brandende zon, zijn we toch naar Mongkok gegaan. Altijd leuk. Een voordeel was dat het niet zo druk was. Iedereen lag liever uitgeteld in de airco denk ik, dan rondlopen in stad. Prima voor ons dus! Ben heeft voetbalschoenen en sneakers gekocht, Linn een paar glitterende sneakers, en samen nog een tas vol t-shirts!

Ik ben vanmorgen eerst nog even naar het zwembad gegaan. De kids lagen nog op bed, Chiel was alweer aan het werken en ik vond de strak blauwe hemel zo aantrekkelijk, dat ik lekker een uurtje heb gezwommen. Ik kwam daar de ouders, zwager en nichtje van Jesse nog tegen!

En vanavond hebben we dan eindelijk Peking Eend gegeten! Linn was helemaal blij! We hebben bij ons chineesje om de hoek gegeten. Toen we binnen kwamen waren ze weer helemaal enthousiast en na het eten kregen we weer onze rodebonen desserts gratis van het huis! Erg lief!

3 comments:

M said...

Oooow ik ben zoooo jalours als ik jullie zie eten!! Ik ziet hier al dagen lang home brand noodjes te koken :(

Kusjes aan Linn!

M said...

oeps.. let niet op de spelfouten..haha

simone said...

Hmmmmm, PEKING EEND , van alle hemelse etenswaar in Hongkong laat je zien hoe Linn en Ben hier van smullen!!!! :( snik, snik ben hééél jaloers en het water loopt uit m'n mond, maar hoop dat jullie ervan hebben genoten.

Dikke kus
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails