Sunday, July 13, 2008

Zaterdag


Het was weer een leuke dag. Niet gehiked vanwege de onweersbuien, maar wel gezellig dim sum gegeten met Bram en Kamilla. 's Avonds hebben we met z'n allen seafood gegeten in Sai Kung. Jos nam een klant mee, Jesse nam z'n goede humeur mee, Cynthia en Michael namen elkaar mee net als Bram en Kamilla en Chiel en ik namen ons nieuwe cameraatje mee!



Na het eten wilden de anderen allemaal naar Wanchai. Maar Chiel en ik hadden al een afspraak met Cilla, Steve, Paul en Crystal bij het Jardin House. De manager van Grappa's herkende ons gelijk! (We werden binnen gehaald als oude bekenden en hij vroeg gelijk waar onze oranjekleding was gebeleven! Hihi. Hij moets ook nog even kwijt dat het Olympisch Nederlands voetbalteam hier volgende week in HK is!)

Maar goed, niemand wilde mee, dus we zijn met z'n 2tjes daarheen gegaan. Er speelden 2 bands bij Grappa's. Helter Skelter en AudioTraffic. Twee Hong Kong bands die veel beroemdheid genieten.



In het voorprogramma stond Helter Skelter. Echt een mega goede band met vooral Blues invloeden maar met lekkere funky muziek.



En in het hoofdprogramma stond AudioTraffic. Een rockband die qua muziek erg leek op SnowPatrol. Goede muziek!

Om 12 uur was het mini-concertje afgelopen. Iedereen ging naar huis en wij dachten om nog even naar Wanchai te gaan. Dus ik belde op naar Jos. Zaten ze al in de taxi naar huis!!
Nou ja zeg....frikandellenjeugd! Wij, "de oudjes" hebben nog een borrel genomen!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails