Sunday, July 06, 2008

Geen nieuws, hikingtrip, verjaardag



Ik had graag iedereen het nieuws willen brengen, dat Chiel en ik inderdaad nu een huisje hebben met balkon, maar helaas. Ida heeft nergens op gereageerd. Het verbaast me niets, want ik ken Ida al langer dan vandaag.
Ben benieuwd of ze maandag reageerd. Zo ja en we krijgen het huisje dan ben ik helemaal gelukkig. Maar als ze nou weer begint dat andere mensen een hoger bod hebben gedaan, dan verlagen we ons bod met 500hkd en zeggen we dat dit aanbod weer geldig is voor 1 week! Heb het helemaal gehad met Ida. Wat een verschrikkelijke doos is dat!!



Verder hebben we zaterdag gehiked met Bram en Kamilla.
Het plan was om te hiken van Causewaybay naar Stanley, maar omdat Chiel een telefoontje kreeg van een klant die toch nog even een meeting wilde hebben, voordat hij zou vertrekken naar Australie, moesten we ons plan omgooien.

Nu zijn we Dragon's back opgegaan en naar Big Wave Beach gelopen. Het was hardstikke leuk. Nog gepicknicked onderweg en bij de hitte van 33 graden met de zon volop je bolletje, was het ook best wel zwaar. Maar Bram heeft de smaak te pakken! Volgende week, gaan we de hele dag lopen!!! Hij wilde het zelf! We willen dan 's ochtends vroeg vertrekken en de eerste 2 stukken van het MacLhose trail pakken dat Kowloon van links naar rechts doorkruist. Aan het eten zal het niet liggen want Bram kan heerlijke broodjes klaar maken!

Om 3 uur waren we beneden bij het strand en toen hebben we een taxi gepakt de stad in. Nog een meeting van 2 uurtjes gehad en toen mochten we naar huis om te douchen. Ik ben flink verbrand op mijn schouders en nek ondanks het insmeren.

Daarna werden we verwacht om 8 uur in Wanchai. Steve en Cilla hadden we al een tijdje niet gezien en we wilden even bijpraten. Heel gezellig. Zij brachten ons naar een soort van Grand Cafe, geheten The Pawn in Wanchai, dat gevestigd is in een koloniaal gebouw. Vroeger zat daar een Pawn Shop in (pandjes-huis) en die sfeer hebben ze bewaard. Het was een enorme verrassing om in zo'n gebouw rond te lopen, omdat normaal gesproken in HK ze zo'n pand tegen de vlakte gooien om een nieuw en gilmmend gebouw neer te zetten. Gelukkig ziet HK nu ook in dat ze zuinig moeten zijn op hun koloniaal verleden!


Cynthia en Michael hadden ons ook gevraagd om mee naar Sai Kung te gaan maar afgesproken dat we ze in Wanchai zouden treffen na het eten. Ik had namelijk een telefoontje gekregen van Annie. Annie werkt in de Dirty Duck. Zij vierde haar verjaardag om 12 uur 's nachts of we waren allemaal uitgenodigd! De hele crew van de Dirty Duck was aanwezig! Haar man, de collega's van haar man en wij! De vaste clientele van de Dirty Duck! Ze heeft wel Jesse gemist en ze vond het erg jammer dat hij er niet bij kon zijn! Ze was weer als vanouds; vrolijk, luiddruchtig en net iets te veel champagne gedronken, hihi. Maar een prima gastvrouw! Om 2 uur zijn we naar huis gegaan. Moe maar voldaan!

Straks gaan we dimsummen met Cunthia & Michael, en Del & Miwa. Als Jos tijd heeft gaat hij ook mee. Maar die jongen is echt wel druk!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails