Wednesday, November 19, 2008

Velly velly cold!

Vandaag hadden we een prachtige "winterdag"! Volop zon, graadje of 23, een beetje mistig en het beste is toch wel dat de luchtvochtigheid gezakt is naar 40%. Kan je je voorstellen? Je spijkerbroek blijft niet aan je benen plakken, de zweetdruppeltjes staan niet op je voorhoofd zodra je de voordeur uit loopt, en je t-shirt blijft droog! Ge-wel-dig!



Ik ben dus gelijk maar weer op de Wii gestapt en heb me vanmorgen weer uitgeleefd op yoga, aerobics en boksen. Ik barst nu wel van de spierpijn maar dat kan ook van het verven komen bedenk ik me nu. Zelfs Chiel raakte in de ban van het mooie weer. Hij stond vandaag extra vroeg op en is gaan hard lopen voor een half uurtje.


Zou Jos zijn eigen transportbedrijf zijn begonnen?

Aan het eind van de dag ben ik naar kantoor gelopen. Ik ben vast van dat ondoorzichtbare folie op de kastdeuren gaan plakken. Scheelt weer. Er zitten glasdeuren in de kast en dat staat zo rommelig als er van alles straks in de kast wordt gepropt. Tegelijk genoten van dat prachtige uitzicht op de haven. Ik kan daar maar geen genoeg van krijgen. Donderdag komt trouwens de Ikea en dan gaat het kantoor open! Jippie!



Vanavond hebben we met een klant gegeten bij Jasmin Rice naast Spasso op het terras. Toen zag ik dat de winter nu officieel is ingegaan...de terras-heaters stonden al volop te snorren!
Volgens de manager van het restaurant kon het ook niet uitblijven.
"Velly velly cold! Only 20 degrees!!!" Solly Nederland...ik kan het ook niet helpen...

2 comments:

simone said...

Kijk, de copy-watchers da's een begrip dat sommige van ons hebben mogen meemaken; tailer-suits idem dito; prachtige sky-lines voor sommigen weggelegd; roze dolfijnen idem dito; heerlijk eten en dan vooral sea-food mochten we allemaal wel meemaken; maar dat een Honkey roept met 20 graden celcius dat ie het koud heeft.......nee dat heeft niemand mee mogen maken!!! Rare lui hoor die Honkeys. Hier wordt het van de week "lekker winterweer" maximaal 4 graden. Scheelt maar een jasje!!!

Dikke kus

Simone

Yvon said...

ja echt, het is winter hoor, in HK;-))
Wat doen die mensen in hemelsnaam aan als het gaat hagelen, sneeuwen, stormen en regenen zoals hier de komende dagen?? Dat worden michelinpoppetjes!
Wij als die-hards, hebben 2 wandelingen gepland voor het weekend...Kunnen we geen teraasheater lenen van het restaurant? :-))))))

Kus, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails