Tuesday, May 26, 2009

De Febo maar dan anders!



Het is nog steeds prachtig weer hier!
Gisteren liep het kwik op tot een onhollandse 28 graden. Gelukkig kwam het 's nachts met bakken uit de hemel (zo kennen we NL tenminste weer!) en ik zag vanmorgen op het nieuws dat een groot gedeelte van NL er last van had gehad. Snelwegen zijn tijdelijk gesloten door heftige regenval, boerderij in de fik door bliksem, natuurlijk had het openbaar vervoer last van takken op de rails, enz enz.

Van het weekend is Remy op bezoek gekomen samen met Rachida. Het was super gezellig. Jammer genoeg moest Linn weer werken bij D'en Optie, maar Remy en Rachida hebben bij Linn op het terras nog even koffie gedronken. Als het even meezit komen zij deze zomer ook naar HK.

Maar goed wat bedoel ik met de titel...
Tot mijn stomme verbazing reed ik met Chiel door het Land van Maas en Waal om de oude Porsche weer eens van stal af te halen, toen we op verschillende lokaties in Druten en Puiflijk iets geweldigs zagen! Een automatiek! Maar niet voor kroketten maar voor zakken appels en verse eieren! Wat een uitvinding zeg!

10 Verse eieren of een zak appels voor een euro! Je begrijpt dat ik het wel even moest proberen!

1 comment:

Arlene said...

ach,we zijn ook het land der onbekende mogelijkheden,weet je trouwens waarom het nu via zo'n automatiek gaat?vroeger kon je gewoon geld in een potje gooien als je fruit kocht bij een stalletje maar ja,dat geld werd gejat!!hoe zo onbewust aso.
maar...leuk om te zien.
liefs en kus Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails