Sunday, May 31, 2009

Ik proef de sushi al...

Het is alweer het laatste weekend hier in Druten. 2de Pinksterdag vliegen we weer terug naar HK.

Ik heb vandaag de allerlaatste dingetjes gehaald in het dorp. Hagelslag, vlokken, oude kaas, echte Douwe egberts koffie, ach je kent dat wel. Een vertrouwd stukje Nederland gaat mee in de koffer zodat we elke morgen opnieuw kunnen genieten van een oer-nederlands broodje hagelslag. Met echte koffie!

Ik had het echt even nodig dit bezoek aan NL. Ik miste de kids enorm en ik kon niet wachten om ze weer in levende lijfe te zien. Ik heb ze helemaal dood geknuffeld, lekker verwend en hun cholesterol gehalte goed omhoog geholpen met eigen gemaakte muffins, hihi. Maar ik heb nu ook wel weer zin om naar HK terug te gaan. T'is toch ons "huis" geworden daar. En ik heb vreselijke trek in sushi en dimsum!! Maar over een paar maanden zie ik ze weer! Dan komen ze naar HK voor vakantie. Heerlijk.

Het wordt wel volle bak, want behalve de kids komen Lody en Joni, een vriendinnetje van Linn ook mee. En de vakantie's overlappen elkaar. Maar who cares! Ik kijk er nu al naar uit!

4 comments:

Ryanne Becking said...

Kijk, dat is een goed teken dat je weer terug naar huis wilt!
Hele goede reis terug en ik zou het gezellig vinden om weer eens een kop koffie te drinken.

Groetjes Ryanne

Arlene said...

Zusje het was weer gezellig en fijn dat je de kids weer hebt gezien ,je kunt hier vast weer even op teren.En....zoals je al zegt de zomervakanties komen er aan en hotel Honig in Hongkong is volgeboekt.Heel rustige,goede reis met goede stoelen terug en tot je volgende blog vanuit Hongkong
liefs,dikke kus voor jullie allebei
Arlene

simone said...

He zus, hebben maar weinig kunnen "beppen"deze keer, maar volgende keer beter. Hoop dat je hebt genoten van je verblijf hier. Goede reis en horen elkaar gauw!!!

Dikke kus

Simone

AnisahAhmad said...

ANS!!!! put more photos of Ben so i can see him!! haha :)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails