Tuesday, June 02, 2009

Back Home



De vakantie is veel te vlug voorbij gegaan. Je kijkt er maanden naar uit en met een vloek en een zucht zijn de twee weken voorbij gevlogen. Nog even maar, en dan zijn ze weer hier...

Maar goed, we zijn gisteren vertrokken uit Druten. De avond ervoor hebben we met de kids nog gegeten in Boven-Leeuwen. Bij de Bolle, een bistrootje. Heel gezellig was het. We hebben binnen gegeten en later buiten op het terras koffie gedronken. Het weer was zalig en we hebben genoten van een prachtige zonsondergang.


En we waren weer heel blij met Cathay! Ik had online ingechecked, maar toen we aankwamen op Schiphol, bleek dat het toestel vol zat, (wat jammer, hahaha) en mochten Chiel en ik, boven in het upperdeck plaats nemen! Naast de piloten. Jippie!!! Een upgrade!

Kijk vliegen blijft vervelend. Het is en blijft een roteind vliegen en 11 uur zitten is geen pretje. Maar als je dan een beetje verwend wordt met extra beenruimte en een maaltijd op een bordje geserveerd, dan maakt het alles weer een beetje goed, toch?!

Ik heb al die keren vreselijk jaloers gekeken naar die nieuwe business class stoelen of eigenlijk kleine kamertjes met ligstoel. Ik had daar nog niet ingezeten. Maar deze keer mochten wij lekker languit liggen! Yeahhh!!! Je kan echt helemaal plat. Je krijgt zelfs een dekbedje en een echt kussen. Lovely! En de vlucht ging zowaar snel voorbij. Maar je komt nog steeds brak en vermoeid uit het vliegtuig...

Chiel gaat zo weer naar kantoor en ik ga maar eens boodschappen doen.
(Anisah, like you asked, more pics of Ben!)

6 comments:

Jos said...

Floepers, pffff en wie zit er straks weer benenden!!!!!

simone said...

Tjaaaaaaaaaa, t'was zeker weer heel vervelend om je in stijl te moeten verplaatsen!!! Ben blij dat jullie weer veilig zijn aangekomen!!

miss honeybee said...

Jos, dat boven zitten wordt zoooooo overschat! We hebben nog steeds niet geslapen...Hahahaha!!

simone said...

Toch weer dat "gooisch meisje"!! Hahaha

AnisahAhmad said...

HAHA wow, thanks!! ;)

love it.

Arlene said...

Ach,ach wat had je het zwaar...
maar wel fijn toch?
Ben heel blij dat jullie veilig zijn aangekomen,liefs en groetjes Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails