Tuesday, June 23, 2009

Oprecht sorry maar 't moet even...

T'is toch niet te geloven...het is nu half een 's nachts en het is nog steeds 30 graden! En super benauwd! Kan er niet van slapen. Gedver...

Morgen gaat Chiel weer naar Shenzhen. A man's got to do what a man's got to do...maar echt gezellig is het niet. Hij komt dan pas donderdagavond weer thuis. (Zucht...)

Verder had ik vanmiddag weer rugpijn. 't Maakt ook niet uit wat ik doe. Als ik niet beweeg en voor de tv hang, voel ik het in m'n rug en als ik sportief ben en beweeg doet het ook pijn! Wat wil die rug nou eigenlijk van mij? Ik ben vorige week weer bij de dokter geweest en zij zei "... it will take some time..." Nou daar moet ik het dan maar mee doen. Ik heb er de balen van...

Vandaag had ik een aanvaring met zo'n copywatch jongen. Wat een oetlul! Ik sta met Irma op de stoep te praten. Zij ging richting Jordan lopen en ik ging naar huis. We spreken wat dingen af en tegelijkertijd staat die dropveter in m'n oor te roepen... "Excuse me!! Copywatch?? Copywatch?? Copybag?? Louis Vutton?? Guchi??"...ik kon echt niet meer nadenken en ik werd van 't een op het andere moment bloedlink. "Man!! Get lost!! Don't interrupt my conversation!!" Heeft die flapdrol ook nog 't lef om te zeggen "...hey!...You are talking to me!" Nou echt, ik zag bloed voor ogen. Na 5 minuten een zinlose discussie gevoerd te hebben met deze niet al te slimme en bloedirritante verkoper, ben ik maar door gelopen. Probeer eens een echte legale baan!!

En als klap op de vuurpijl nog dit. Ik loop naar huis. Kom aan in Minden Avenue. Ik wil oversteken naar de Pinnacle, staan al die k*t-busjes bumper tegen bumper geparkeerd! En dat op een plek waar NIET geparkeerd mag worden!! Maar om een bon te ontwijken doen ze net of ze aan het laden/lossen zijn. Dag in. Dag uit. Arghhhh!!!!!

Pfff...dat lucht op!!

3 comments:

Water Noodle said...

Rugpijn... hitte... ik snap wel waarom je lontje kort is hoor! En van je hart geen moordkuil maken is idd lekker! :-)

Anonymous said...

Ha Ansje, wat is het gezellig nu in HK. Nee, leef met je mee hoor, en over 3 weekjes kom ik je lekker gezelschap houden en zal ik die copywatch verkopers wel een klap verkopen voor je.
Heb vorige week een lesje gehad in ja en zeggen, gaan we gewoon doen, zeggen we ja en lopen dan hard weg..... wat vind je daar van?

Liefs en dikke knuf,
Lody

ARLENE VOOGD said...

Gooi het er maar uit hoor, warmte kan je behoorlijk gek maken en dan ook nog rugpijn!
Tja zusje soms.........
En dat die dokter zegt dat het tijd nodig heeft,weet je ook wel maar heb je even niets aan he
Ik denk aan je
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails