Monday, June 08, 2009

Maandag

Ik zit weer in m'n eentje. Het weekend is voorbij. Chiel is niet naar China maar naar Bangkok vertrokken. De wekker ging akelig vroeg af. Om 5 uur stond hij zich al te scheren. Nadat ik een kus kreeg en hoorde "tot morgen" heb ik me nog maar even omgedraaid. En toen werd ik wakker om 10 uur!

Ik voelde me helemaal uitgeslapen en nadat ik me gerekt en gestrekt had ben ik vlug naar de spiegel gelopen om te zien of m'n huidje er nog net zo uitzag als gistermiddag. Ik ben namelijk samen met Cynthia gisteren naar de schoonheidsspecialiste geweest. Heerlijk was het. Ze heeft allerlei cremepjes en maskertjes op me los gelaten. De behandeling duurde 2 uur en ik werd steeds wakker van mezelf! Ik hoorde mezelf snurken, hihi.

Nadat ik had ontbeten ben ik gaan lopen naar Elements om nog zo'n pak met heerlijke yoghurt te kopen. En als je dan eenmaal in die 'organische' supermarkt rond loopt kom je vanzelf met veel te veel bij de kassa aan. Het ziet er allemaal zo heerlijk en gezond uit! Dus met de volle boodschappentas weer terug gelopen.

Bij thuis komst heb ik eerst eens gebeld met een info-nummer van de "cervical screening programme" oftewel baarmoederhals onderzoek programma.

Ze zijn pas sinds 2004 bezig om dit onderzoek (voor alle vrouwen in HK) te promoten. Ik zat er toevallig van de week aan te denken. In NL krijg je eens in de zoveel jaar een oproep voor dit soort dingen, en ondanks dat ik wel leukere dingen kan doen met mijn vrije tijd, wil ik toch wel weten of alles goed is. Gisteren kreeg ik een brief in de brievenbus van dit programma compleet met website en info-nummer. Morgenochtend kan ik om 11 uur terecht.

En ik kreeg gisteren nog een foto in de brievenbus van Spasso. Ze hadden tijdens Moederdag een fotograaf rond lopen die foto's maakten van moeders met hun gezin. Nou heb ik de kids lekker in NL zitten, dus die staan er niet op. Desalniettemin heb ik nu wel een foto van mij met mijn surrogaat familie!

Dan ga ik nu maar eens mijn kleine logeerkamer uit- en op ruimen. Hopelijk kan ik nog wat ruimte winnen om volgende maand een extra logeerbed in te zetten!

1 comment:

Wytske said...

Voor mijn gevoel loop jij de hele tijd in Elements rond, maar ik zie je nooit! :-(
Binnenkort een bakkie doen aldaar of hier in TST?

Ps. Wel schrikken bij de kassa he, die threesixty... toch gaan wij er ook altijd weer heen. :-)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails