Wednesday, June 17, 2009

Catherine Zeta-Jones en ik

Vandaag ben ik naar de Nederlandse Kapper geweest! Jippie! Eindelijk loopt er iemand rond in HK die niet gelijk je haar zo uitdunt zodat je bijna geen haar meer op je hoofd overhoudt.
Ik had het telefoonnummer gekregen van Wytske, die al vaker bij Elise was geweest en daar blij vandaan was gekomen, dus ik heb een afspraak gemaakt en vanmorgen was het zover.

In de vroege morgen ging ik richting Fortress Hill wat net even voorbij Causewaybay ligt per MTR. Ik mocht meemaken hoe het ook alweer voelt om als een sardientje in de metro te staan tussen alle forensen. Je bent haast verplicht om allemaal tegelijker tijd in en uit te ademen, anders sta je klem! Maar ik had mijn ipod op en het vooruitzicht dat mijn haar binnen niet al te lange tijd een stuk korter zou zijn, maakte alles goed.

Aangekomen bij Elise, begonnen we eerst met een kleuranalyse. Wat is dat leuk! Door middel van allerlei gekleurde lapjes die op je huid worden gehouden, kan je samen met haar kijken, welke kleuren je het beste staan. De kleur van je huid, haar en ogen spelen natuurlijk een grote rol. Als het goed is ga ik nooit meer een kledingstuk kopen in de verkeerde kleur. Ik kreeg ook een mapje mee met al de kleuren voor kleding en make-up, die ik altijd in m'n tas kan houden.

Vroeger was je qua kleuren een jaargetijde, winter, lente, zomer of herfst. Tegenwoordig is dat allemaal uitgebreid en zijn er verschillende combinaties mogelijk. Dit is de website van colormebeautiful.hk , misschien leuk om te zien.

Ik ben trots mee te kunnen delen dat Catherine Zeta-Jones en ik lijken op elkaar...qua kleur dan...hihi. We zijn beiden Deep, Warm en Soft. (Heb ik altijd al gedacht!)

Toen we dat uitgezocht hadden, ging Elise mij opmaken in de kleuren die perfect passen bij mijn huid en haar. Ik had het gevoel of ik bij extreme-makeover zat! Heel veel tips gekregen over opmaken en zo.

En daarna ging de schaar erin! Op het moment is het hier veel te warm voor lang, dik haar. Ik kreeg allemaal rode uitslag in mijn nek dus er zat maar een ding op. Korter maken. Ben vreselijk blij met mijn nieuwe coupe.

3 comments:

Anonymous said...

Nou wil ik wel graag een foto zien met je nieuwe haar, want jij ziet er heel goed uit, zeg maar deep, warm en soft, maar je nieuwe kapsel is zo niet te zien.

Bye, see you soon.

groetjes, Lody

Familie van Mierlo said...

Wat is ze goed he, die Elise :)
Ben ook nog steeds elke dag blij met mijn haar!!!

Catherine Zeta-Jones said...

FOTOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails