Monday, June 15, 2009

Kuala LumpurVanmorgen heb ik dan eindelijk het tripje geboekt dat ik met Lody ga doen tijdens haar vakantie hier in Hong Kong. We gaan voor 4 dagen naar Kuala Lumpur in Maleisie! Yeahhhh!!! Ik ben er nog nooit geweest en heb er vreselijk veel zin in.

Tickets boeken voor de laagst mogelijke prijs, is een uitdaging. ...Us bin zunnig...We blijven wel nederlanders natuurlijk. Er zijn zoveel sites, dat ik door de bomen het bos niet meer zag! Ik zag geen licht aan het eind van de tunnel...Gelukkig heeft Jos voor mij het licht aangedaan, zeg maar zo'n bouwlamp van 20.000 watt, en het is gelukt!

Toen moest er nog een hotel komen...ook weer zoiets. Ik heb de afgelopen week alleen maar naar hotels gekeken. Ik heb er vierkante oogjes van gekregen...

Dan had ik een hotel wat er vreselijk goed uit zag, in het midden van de stad, dan zat er weer geen zwembad bij! Dan hadden ze weer een zwembad, dan waren de reviews van reizigers weer naadje. Dan waren de reviews weer uitstekend, dan moest je weer de hoofdprijs betalen voor zo'n hotel. Dan had ik een hotel met alles erop en er aan, dan lag het weer buiten de stad!
Maar ik heb, al zeg ik het zelf, nu een perfect hotel gevonden en geboekt!

Het ligt midden in de stad, op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Prachtige kamer met ontbijt! We liggen saampjes gezellig in een groot bed! Vijf sterretjes! Groot zwembad! En een klein prijsje!! Ik ben benieuwd.

4 comments:

Anonymous said...

Yes, Yes, dat ziet er geweldig uit, krijg er steeds meer zin in. Ben mijn conditie goed aan het opkrikken. Wil natuurlijk overal zoveel mogelijk van kunnen genieten. Dus nu minstens 2x in de week naar de sportschool!!!

Hé Ans, wat kan het leven toch mooi zijn.

Liefs en dikke kus, Lody

simone said...

Meiden,

genieten nu al met jullie mee!!! Gaat wat worden tijdens die vakantie, day to day reports he!!

Simone

Het leven is toch áltijd mooi Lood!! :)

Anonymous said...

Simoon, wel bijna altijd ...... soms iets meer en heel en af toe iets minder.

Lody

ARLENE VOOGD said...

Nou dit ziet er weer heel goed uit,ik hoop dat jullie er met volle teugen van gaan genieten.

En Lody,natuurlijk zijn er momenten die minder zijn maar met dit in het vooruitzicht! Tjakka,ga er voor.
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails