Saturday, June 20, 2009

5-3

Het sportcomplex waar de wedstrijd gepland stond was echt prachtig. Keurig onderhouden. En volgens de mannen was het gras van topkwaliteit.

De voetbalschoenen werden uit de tas gehaald, wauw...veiligverkeernederland was er niets bij! In Jiangmen was maar 1 paar voetbalschoenen te koop... mooie gele! Jos had prachtige witte met rode, en chiel had de predators gekocht.

Toen kwam de tegenstander het veld oplopen. 99 Procent zag er afgetraind en zeer sportief uit. Ay... Later bleek gelukkig dat deze jongens geen tegenstander waren, maar bij hun eigen team hoorden. Pfff....

Jos, Jesse en Chiel gingen zich een beetje warm lopen en inschieten. Na 2 minuten kwam Chiel terug. Hij was al door z'n knie gegaan. Geen voetbal voor hem meer... Hij baalde er enorm van.

Jesse liep steeds "het gat in"! En werd steeds naar voren gestuurd door Jos de keeper!


Jos heeft prachtige reddingen gedaan, de mannen hebben goed en sportief gespeeld en gewonnen met 5-3. Niet slecht bij een temperatuur van 33 graden!

En terwijl de zon onderging in Kowloon kwam er een eind aan de voetbalwedstrijd die 3 maal 20 minuten duurden i.v.m. de hitte.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails