Saturday, May 16, 2009

Home sweet home



Oh wat is dat toch lekker om die koppies weer te zien!

We waren vroeg deze keer. Cathay had de wind mee, want om kwart voor 6 landde het toestel. Door de douane en bagageband, naar Europcar en om kwart over 7 reden we in de Volvo C30 over de A2. Het ging voorspoedig! Geen files, geen mankementen aan de huurauto, alles liep lekker!

Deze keer geen upgrade maar wel een nooduitgangplek! Moet wel zeggen dat ik die nieuwe stoelen van Cathay echt bagger vind. Snap niet wie die stoelen ooit heeft goed gekeurd. Ik barst weer van de rugpijn. Maar dat is nog niet zo vervelend als wat Chiel nu heeft. Hij heeft last van misselijkheid en een totaal griepgevoel. Hmmmm...zijn we niet blij mee. Maar we houden het goed in de gaten en als het nodig is weten we de huisarts te vinden.

Linn en Ben waren vrijdagmorgen thuis toen we aankwamen. Het huis en de tuin zagen er geweldig uit! Ze hebben echt goed hun best gedaan. Alle restanten van eventuele feestjes waren opgeruimd. Zelfs de glasbak bij in de keuken was leeg!! Later moest Ben naar zijn werk maar Linn had fijn een dagje vrij. Gezellig. We zijn naar de markt geweest en we hebben gewoon saampjes op de bank gehangen. Zalig.

's Avonds natuurlijk eten gehaald bij de frietboer. Lekkere vette hap. We kregen ook nog bezoek van Lody en later Yvon en Mari. Ook Martijn hebben we nog gezien. Strak in het pak. Hij kwam rechtstreeks van de pilotenopleiding naar ons huis toe. Stoer hoor.

Vanmorgen om 7 uur liep ik al buiten op de dijk. Helemaal leuk. Het zonnetje scheen en de schaapjes liepen los. Koffie gedronken met een zieke Chiel. En toen boodschappen gedaan. Bij de Albert Heijn! Jazeker. Gezellig met half Druten liep ik door de gangpaden van Appie. En vanavond....tadada...ga ik koken!! Helemaal zelf!! Nee mensen, geen noodle-shop, geen sushi-one, geen Elvis, kan ons vanavond op andere gedachten brengen.
Vanavond wordt het een home-made ouderwetse nederlands(ch)e hap!

3 comments:

Ryanne Becking said...

Wat heerlijk!! Geniet er van.
Ik heb net Jaap om zeep geholpen dankzij je tip van de spuitbus :)

Laat je lekker verwennen en eet smakelijk voor straks!!

Yvon said...

Enne....Wat stond er op het menu??

Wytske said...

Heeeeerlijk, frietjes!!!!
Ben blij dat Chiel weer beter is... De V.P. leek je wel even te achtervolgen... ai ai ai

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails