Sunday, May 10, 2009

Een lekker druk weekend

Van de week is Berry geweest samen met Christian, onze Duitse agent.

Voor Christian was het een enorme ervaring. Hij was nog nooit in Azie geweest en hij werd gelijk in het diepe gegooid. Eerst vloog hij van Amsterdam naar Bangkok om daar een dag door te brengen met Berry. Hij is ook nog z'n koffer kwijtgeraakt en alles moest opnieuw gekocht worden. Vandaar vlogen ze samen naar Hong Kong en hier aan gekomen zijn ze samen met Chiel naar Shenzhen gegaan. Ze hebben de fabriek bezocht, de mensen op kantoor ontmoet en daarna is Christian 3 dagen in Shenzhen verbleven om daar op kantoor met zijn chinese collega's te werken. Hij vond het enorm spannend maar ook helemaal geweldig!

Berry is ondertussen weer in Bangkok en wij hebben Christian het weekend ge-entertained. Geshopt in Mongkok, naar de Peak en Stanley geweest. Naar Tai Tam Reservoir geweest, gegeten bij Spasso en Elvis en op Knutsfort terrace, uitgeweest in Wanchai en hij heeft de nederlandse vrienden van ons ontmoet. Morgenochtend vliegt hij via Bangkok terug naar NL en dan kan hij eindelijk z'n koffer ophalen.

Chiel vertrekt morgen weer naar Shenzhen en vandaar vliegt hij door naar Tianjing. Hij komt woensdag weer terug. Dan is het nog 1 nachtje slapen voordat we saampjes op het vliegtuig stappen naar NL!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails