Saturday, May 23, 2009

Hebben jullie nog wat gedaan deze week?



Nu je het zo vraagt, jazeker we hebben heel veel gedaan!

Woensdag zijn we eerst naar Dodewaard afgereist. Er zit daar een Running-shop en Chiel wilde graag eens professionele aangemeten renschoenen kopen. Hert zag er allemaal heel professioneel uit. Alles wordt opgemeten en doorgemeten. Daarna verschillende schoenen gepast en met die schoenen ga je binnen in de winkel op een trainingsbaan rennen. Dat wordt weer opgenomen op video en later samen met de verkoper geanaliseert. Stoer toch? Daarna zijn we met Linn naar Nijmegen geweest. Beetje rondlopen, beetje shoppen en lekker op een terrasje wat drinken.

'
s Avonds zijn we naar Leiden gereden. Heerlijk hutspot gegeten bij Simone en Ron. Het was supergezellig. We hebben daar tot diep in de nacht zitten praten en kwamen dus "vroeg" thuis. Maar door de jetlag waren we weer vroeg op en liepen we op Hemelvaartsdag al vroeg op de dijk!
Chiel en ik hebben zo'n 15 kilometer gelopen!


Donderdag zijn we door Yvon en Mari uitgenodigd om met hun te eten in Megen. In de gevangenis! Met het pondje over de Maas en toen zagen we de toren al.

Een klein schattig dorpje met een heerlijk restaurantje. Heel gezellig en heel bijzonder. De straatjes waren allemaal beklinkerd en we kregen spontaan zin om het lied van Wim Sonneveld "langs het tuinpad van m'n vader" te zingen.


En vandaag zijn we naar Nunspeet geweest. Eerst met Arlene naar de Eibertjesmarkt en daarna zijn we meegenomen door Andy en Marry naar de Boerenschuur in Vierhouten. Ik kan me echt niet meer heugen wanneer ik voor het laatst op deze markt ben geweest. Maar het was grappig om te zien hoe Nunspeet is veranderd. We hebben in ieder geval lekker de toerist uitgehangen.

Na het bezoek aan de markt zijn we naar Andy en Marry gegaan. Het was prachtig weer dus we hebben het grootste gedeelte van de tijd in de tuin gezeten. De bedoeling was dat Marry eten zou koken voor ons in hun spiksplinter nieuwe keuken, maar dat liep anders. We zijn meegenomen naar Vierhouten waar we zalig hebben gegeten. En heel bijzonder. Echt een aanrader!

Morgen doen we helemaal niets!

1 comment:

Arlene said...

Ik vond het ook helemaal gezellig!
En uit eten ......???
Nou ja sl het maar gezellig was.
dikke kus en liefs
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails