Monday, May 04, 2009

Dragonboat race


Gistermiddag zijn we gaan kijken in Deep Water Bay naar een voorwedstrijd van de "echte" dragonboat races. Michael deed mee met z'n werk.



Het was prachtig weer trouwens. Echt strandweer! En ondanks de varkensgriep in Hong Kong was er niemand te zien met een monddoekje op. Gelukkig maar. Er was ook een race-groep aanwezig uit Mexico. Hmm... Of ze nu hier wonen en Mexicaan zijn, of dat ze studenten zijn uit Mexico, dat is me niet helemaal duidelijk geworden. Feit was wel dat ze, heel begrijpelijk, ergens achteraf hun HQ hadden opgezet.


Na de race zijn we naar SoHo gegaan om iets te eten. De enige strandtent die Deep Water Bay rijk is, zat mudjevol. Jos had namelijk klanten bij zich die hij moest vermaken. En Chiel en ik zijn lekker met Jos en de Brazilianen op stap gegaan. Na het eten nog een stukje gelopen naar de Starferry en toen naar huis.

Als avondeten hadden we friet, kroketten en frikandellen speciaal op het menu staan! En Jos had een dvd van David Beckham bij zich bij gebrek aan Studio Sport. Konden we toch met het bord op schoot, op zondagavond, naar sport kijken!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails