Monday, May 18, 2009

Maandag

Zo. Iedereen is weg. Chiel is naar het werk in Barneveld, Ben en Linn zijn naar school. En ik zit in de keuken te kijken naar Ready Steady Cook. Kopje koffie erbij en een bruine boterham met oude kaas! Lekker.

Het weekend liep iets anders dan verwacht. Het plan was om naar Simone en Ron te gaan maar omdat Chiel echt ziek was geworden hebben we dat moeten afzeggen helaas. Hij heeft de hele dag op de bank gelegen. Hij had ook koorts en buikpijn. En hij sliep meer dan dat we hem wakker hebben gezien. Soms sliep hij rechtop op de bank. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het al helemaal voor me zag... "echtpaar uit HK heeft varkensgriep..." maar gelukkig was hij de volgende dag weer helemaal 't mannetje.

Vroeg wakker en dus vroeg op de dijk. Hij heeft weer aardig wat kilometers hard gelopen. Chiel is in training omdat we hebben besloten met Jos en Jesse een halve marathon te gaan lopen. In Puket!! Ik loop weliswaar niet maar iemand moet de foto's maken en de mannen uitzwaaien en verwelkomen bij start en finish. Jesse's vader heeft zich ook opgegeven als vrijwilliger!
Verder heeft hij mijn fiets weer klaar gemaakt voor gebruik. En de rest van de dag hebben we vanwege de regen op de bank gehangen. 's Avonds was de bekerwedstrijd tussen Heereveen en Twenthe op tv, dus Chiel was helemaal blij.

En ik was helemaal blij dat ik weer eens in een keuken stond die alles had. Ik heb eten gekookt, vis gegrild en cupcakes gebakken. Zalig.

Straks maar eens in het dorp struinen en morgen naar de kapper. Ik heb maanden gewacht om naar mijn eigen kapper te kunnen gaan. In HK zijn ze toch niet echt gewend aan europees haar en ik heb geen zin meer om sterk uitgedund te worden met resultaat dat ik weken met een mop op mijn hoofd loop.

Maar eerst ga ik maar eens de tuin in. Beetje aanrommelen.

3 comments:

simone said...

Blij dat Chiel weer opgeknapt is, misschien wel combi: hard werken, heel hard werken en jet lag en een ietse pietsie vermoeidheid???

XXX
Simone

Wytske said...

Ik vond je haar juist leuk, zo lang!!! BTW, ik laat me in HK knippen door een NL-meisje, heel leuk en goed. Kan je wel haar nummer geven voor een HK-knip-noodgeval. :-)

Arlene said...

Dat had ik ook al gedacht,van hard werken naar niets.....dan komt alle moeheid er uit,daar had ik gisteren last van,ben weer is slaap gevallen op de bank en Andy en Marrie zijn langs geweest maar hadden zo met me te doen dat ze me maar hebben laten slapen :).Gelukkig dat het nu weer goed gaat met Chiel,geniet jij maar lekker van Hollandse kneuterigheid!
liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails