Monday, May 11, 2009

Het zwembad

Vorig jaar kregen we zo'n questionaire in de brievenbus. Eigenlijk krijgen we die elk jaar in de bus. Of er dingen waren die we graag anders gezien wilden hebben in de Pinnacle. Ik heb het eerste jaar toen gevraagd om normale stoelen voor buiten in de tuin. We hadden namelijk van die aluminium achtige stoelen staan waar je niet normaal op kon zitten omdat de zon namelijk fel is Hong Kong en als je dan toch wil gaan zitten, je gelijk een derdegraads verbranding oploopt. En tot mijn verbazing kregen we inderdaad andere stoelen! Van die plastic rieten stoelen!

Het tweede jaar heb ik gevraagd om een bankje in de lobby, omdat wij altijd moesten wachten op Jos en Jesse, en er geen enkele plek was waar je kon zitten. Alleen een piano stond er. En die zit niet lekker. En ja hoor, ook dit verzoek werd ingewilligd. Of het nou lag aan het feit dat ze het ook een goed plan vonden of omdat ze blij waren dat ze niet meer hoefden te luisteren naar valse piano-noten die kinderen speelden, die zich verveelden, d'as niet duidelijk. Maar we kregen een heel bankstel! Kompleet met nep-appels op tafel, een vloerkleed en een prachtige kroonluchter!

Dit jaar vonden we dat het zwembad altijd zo laat in het seizoen open gaat. Pas op 1 mei. En de jaren voorafgaand was het al bloedje heet in maart! Maar het zwembad bleef dicht en leeg. Helaas pindakaas. Maar opnieuw werd dit verzoek ingewilligd door de Pinnacle! In plaats van 1 mei ging nu het zwembad open op 1 april. Maar helaas werkte het weer niet mee. Het was niet zo warm dat je graag aan het zwembad wilde zitten. Laat staan plonzen in het koude water. Er waren wel die-hards die gingen zwemmen, maar het water was koud. Heel koud.

Maar vandaag is het dan toch gebeurt! Ik heb vanmiddag lekker languit gehangen aan het zwembad! De zon scheen fel, de wind was warm, de lucht was blauw en het water niet koud! Geweldig!

3 comments:

Wytske said...

Ik heb een plan! Vul in dat ze bij elk appartement indien gewenst door bewoner een balkon moeten plaatsen! >;-))

Arlene said...

Laat ze Ida ontslaan en een goede huur/verkoopmanager in dienst nemen!!

Ryanne Becking said...

hahaha, je hebt gewoon goede ideeen! En ik kan je vertellen, wij zwemmen nu sinds begin april elke dag, het water was berekoud in het begin. Inmiddels is het heerlijk op temperatuur, dus je hebt groot gelijk dat je pas nu gaat zwemmen!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails