Thursday, May 28, 2009

Van alles en nog wat

Ok. Ik had mijn blog nog niet geposts waarin ik vertelde van het heerlijke weer, toen het weer dus omsloeg. Ik weet gewoon niet meer wat ik nu moet aantrekken! Het is zonnig maar het is niet warm. Slippers zijn veel te koud. Maar als ik naar buiten kijk en mijn mede-drutenaren voorbij zie komen, zijn ze allemaal gekleed of het hartje zomer is.

Chiel is druk. Hij is meer naar het werk dan dat hij thuis zit op de bank. Gisteren mocht hij naar de Randstad en op de terugweg zat hij samen met NL gezellig in de file. Dat zijn toch dingen die je in HK niet echt meer meemaakt. Maar als je in de file staat, hoef je zelf niet te rijden, daar hebben we zo'n rode auto voor en dat scheelt enorm.

En dan het nieuws. Zo is er gisteren een meisje ontvoerd op klaarlichte dag! Ze is een auto ingesleurd terwijl ze op het schoolplein in de pauze aan het spelen was. Moet toch niet gekker worden!! Ze verdenken haar vader ervan maar toch. Net zoals een hele familie die is doodgeschoten door een vader. Hij zag het niet meer zitten...fijn.


Maar er was ook goed nieuws. Zo werd er gisteren de championsleague gespeeld tussen Barcelona en Man.United. Eindelijk kon Chiel weer eens een wedstrijd zien zonder midden in de nacht de wekker zetten. Hij zat er helemaal klaar voor samen met Linn, Ben en Raoul. Een vriend van Ben. Ik ben lekker in de keuken gaan zitten en heb naar Hart in Actie gekeken. Zo'n tranentrekker van SBS6. Hihi.

Straks gaat Chiel weer naar Barneveld en ga ik met Linn naar Nijmegen. Er moeten nog steeds zwarte sneakers gekocht worden...

2 comments:

Arlene said...

Stil maar,vanaf morgen gaan de temperaturen weer omhoog!Ik ging vanmorgen naar de markt,redelijk goed aangekleed en daar liepen ze ook in korte broek en Tshirt,brrrr.
Ja ons kleine landje wordt steeds a-socialer en crimineler.Jammer maar ook hier gebeuren tegenwoordig de gekste dingen.

Sanne said...

Gegege, ja die gekke Nederlanders trekken bij 1 zonnestraal altijd meteen een korte broek aan. Snap ik ook nooit. Hier is het weliswaar warm, maar nog steeds sombertjes weer. Lijkt me leuk een keer wat af te spreken als je weer terug bent. Geniet nog even daar!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails