Wednesday, May 13, 2009

Nog 1 nachtje slapen!

En dan zitten we lekker in het vliegtuig naar NL! We hebben er allebei vreselijk veel zin in. We zijn al ingechecked en als het goed is hebben we nooduitgangplekken, maar wie weet is Cathay wel weer zo vriendelijk om ons voor in het vliegtuig te zetten. Je weet maar nooit.

Ik kan persoonlijk niet wachten om thuis te komen. Lekker op onze grote bank in ons grote huis, hihi. Samen met Linn naar de markt, weer naar de frietboer, beetje rommelen in de tuin, met de kids tijd doorbrengen, familie bezoeken, kortom allemaal "thuis"dingen!
Chiel gaat nog wel werken in NL en hij moet nog wat bezoekjes afleggen, maar hij verheugt zich er al op om over de dijk te gaan hard rennen.

Vind het alleen even een probleem om kleren in te pakken. Hier is het 30 graden met zon, maar hoe is het weer in NL? Graadje of 16? Is het koud of mooi lenteweer? Kan moeilijk alleen maar t-shirtjes en zomerjurken inpakken. Ik neem altijd te veel mee...

Chiel is vannacht thuis gekomen uit Tianjing en is vandaag in HK naar kantoor gegaan. Hij had 't wel weer even gehad in China. Het ergste was dat hij in het (vijf sterren!) hotel in Tianjing geen koffie kon krijgen en dat een paar dronken chinesen precies voor zijn deur hadden overgegeven. Heel fijn.

O ja, en ik kreeg gisteren bericht van Lody dat ze hier van de zomer naar toe komt! Gezellig!

3 comments:

Yvon said...

Joepie!!!!! Bijna onderweg!! Het weer is gewoon Nederlands;-)) Beetje zon, beetje bewolking, beetje regen... Zo tussen de 15 en 20 graden de komende dagen, dus een vestje bij de hand is wel handig, denk ik;-)

Alvast een héle goede vlucht gewenst!!! Kan bijna niet wachten om jullie weer te zien!!

Liefs, Yvon

Wytske said...

GATVER! Voor zijn deur overgegeven?! Ieeeuwwwww!!!

Bon Voyage en veel plezier in NL! :-)

Sanne said...

Tadaaa! Hoi Ans, daar ben ik dan ;-) Veel plezier in NL & tot blogs, Sanne

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails