Friday, May 01, 2009

Vreselijk!

We zitten nu in Xiamen. Alles over het tripje vertel ik als we weer in Hong Kong zijn. Dan kan ik jullie gelijk de foto's laten zien die we gemaakt hebben.

Maar wij zijn gisteren enorm geschrokken toen we op CNN beelden zagen van een idioot in Apeldoorn die schijnbaar geprobeerd heeft de bus te raken waar Trix met familie in zaten en wie het geen moer kon schelen dat hij tientallen mensen aanreed. Ondertussen 6 doden waaronder de dader. Jemig. Dit lijkt meer op Amerikaanse praktijken!

Verder ook goed nieuws. Linn en Martijn zijn weer thuis in, zoals Linn het zelf zegt, het virusvrije Druten. Gelukkig. Toen wij met het vliegtuig vertrokken naar Xiamen, zaten er al heel wat chinezen met mondkapjes op. Nu alleen nog ophouden met roggelen, dat zou ook schelen...

1 comment:

Arlene said...

Ja Ans het was een drama,Lody was bij mij net op het moment dat we die auto tegen de Naald aan zagen rijden,we hadden nog even de idiote gedachte dat het om een demo ging van politie of zo maar het was zo eng!Later belde Henk nog want hij en Ton hadden het idee opgevat omdat ze in Otterlo zaten om eens naar Apeldoorn te gaan en die gek met die auto is reakelings langs hen heen gereden.Ze waren laat in de dag nog helemaal van slag!
Fijn dat Linn weer thuis is,nu opletten als ze klachten krijgt!Maar gelukkig is de kans niet zo groot.
Geniet nog van je uitje!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails