Sunday, May 24, 2009

Zondagmorgen

T'is stil buiten op wat getjilp van vogeltjes na. Ze hebben het vreselijk naar hun zin achter in mijn vijgenboom. Hele mussen-families vechten voor een eerste rangs plekkie boven in de boom. Vandaar heb je namelijk het beste uitzicht over de groen container!

Het is heerlijk weer! Het zonnetje schijnt en het is een graadje of 24. Lekker. Net effe anders dan in HK wat ik zo op de verschillende blogs las. Het schijnt daar met bakken uit de hemel te komen! Chiel en ik hebben net een uurtje gewandeld over de dijk. Ik wilde wel langer lopen maar het is niet verstandig. Ik heb gisteren de hele dag last gehad van mijn rug. Ik denk dat het kwam vanwege de houten stoelen in de Boerenschuur. Ik kon gisteravond ook niets anders doen dan op de bank liggen met een pijnstiller en een warme kruik.

Jammer want eigenlijk wilden Chiel en ik 's avonds naar de markt waar het feest was! Het Druten Festival werd gehouden. Nou wonen wij precies 2 minuten van de markt en daarom konden we toch "genieten" van alle nederlandse smartlappen die werden gezongen.

Straks komt Remy op bezoek. Met vriendinnetje. Leuk!

1 comment:

Unknown said...

Ik hoor het wel... Jullie genieten er lekker van! Het is inderdaad "goed vertoeven" in Nederland op dit moment...

Binnenkort weer gezellig bijkletsen. Heb zin om weer die kant op te gaan.. Nog effe een ticket boeken...

Geniet nog effe van Hollanda!

Dikke kus!

Irma

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails