Monday, May 11, 2009

Maandag

Ik heb de ramen allemaal tegenover elkaar opgezet. Heerlijk dat windje door het huis. Het klinkt misschien vreemd maar er komt echt frisse lucht binnen! De was zit in de wasmachine en de afwas is gedaan, ik heb mijn mail gechecked, Chiel uitgezwaaid, de was van Jesse weg gebracht naar het wasvrouwtje waar de loslopende kaketoe opnieuw mijn zongebruinde tenen aanzag voor vers gebrandde dop pinda's, de koffers alvast opengeslagen op het bed gezet, een re-wind van project runway gekeken, koffie gezet, een auto gehuurd voor a.s. vrijdag en dat allemaal voor 10 uur 's ochtends!

Chiel vliegt vandaag weer vanuit Shenzhen door naar N'ianjing. Hij is superdruk de laatste tijd. Niet dat hij niets te doen heeft gehad de laatste maanden, maar het lijkt wel of alles ineens tegelijk op zijn bureau valt. En als je klanten/collega's overhebt dan lukt het niet om je werk zoals gewoonlijk af te handelen. Als die hier maar donderdagavond is, dan vind ik alles best!

T'is deze week ook een jaar geleden dat de aardbeving plaatsvond in Wenchuan.

1 comment:

simone said...

Criminele zeg, ben jij actief!! Normaliter ben ik op maandag ook al lekker bezig, maar vandaag gaat het niet lukken. Zaterdagavond feestje gehad en dat zit nóg in de benen zullen we maar zeggen. Maar goed langzaam aan kom je er ook.

Groetjes
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails