Wednesday, June 09, 2010

Aftellen


Jemig, deze week duurt lang...heeeeeel lang... Maar dit is altijd zo als je eenmaal weet dat je naar huis gaat.

Gezellig bij elkaar zijn, lekker eten, praten en heel belangrijk...voor de TV zitten en WK voetbal kijken! En gisteren belde Linn op om te vertellen dat er een nieuwe TV staat! In opdracht van Chiel hoor. Oh yeah, kunnen we eindelijk eens goed voetbal kijken op een enorm scherm.


En na het voetbal is het tijd voor een BBQ in ons nieuwe tuintje! Yvon & Mari, en Mari's vader hebben zich een ongeluk gewerkt de afgelopen weken in onze tuin!


Zo is de blauwe regen eindelijk geveld en is de vijgenboom eindelijk om. Die kon niet op tegen Mari's vlijmscherpe bijl! En er liggen nieuwe tegels in de tuin dus ik wil naar huis. Ik wil met eigen ogen zien hoe de tuin erbij staat. Ben zo benieuwd...


Maar de reden van deze trip is toch wel dat we aanwezig willen bij Ben's diploma uitreiking. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Ben is als beste van zijn klas en van de school geëindigd! Goed hè? Super trots zijn we.

Maar goed, het is nu 9 juni en we vliegen de 18de. Dus het duurt nog even. Voor die tijd komen er nog klanten, heeft Chiel nog genoeg te doen op het werk, hebben we nog een etentje met de collega's van het HK kantoor en ga ik nog als gids aan de slag voor de vrouw van de klant.

Have a nice day!

2 comments:

Arlene said...

Joh wat goed van Ben,je zal wel apetrots zijn,nog even en je bent weer even thuis,leuk man! Enne dat nieuw over Jesse,ook heel leuk!!

Lody said...

Van harte proficiat, die zoons van ons hebben er lang over gedaan maar inderdaad dan heb je ook wat.
Ben van harte jongen.

Dikke kus,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails